Excelsior ’31 werkt mee aan pilot RTV Oost

Foto bij Excelsior ’31 werkt mee aan pilot RTV Oost

Excelsior ’31 werkt mee aan pilot RTV Oost

Geacht Excelsior'31 lid,

Als bestuur willen wij graag een toelichting geven over het uiteindelijk wel meewerken aan  de pilot van RTV Oost. Wij vinden ook dat de berichtgeving en communicatie hieromtrent niet altijd even gelukkig is geweest. Daarom willen wij via onze clubsite u nogmaals de besluitvorming hier omtrent toelichten.

Voorafgaand aan het seizoen 2011/2012 zijn wij als bestuur benaderd om mee te werken aan een pilot van RTV Oost om de wedstrijden tegen de Overijsselse clubs (HHC Hardenberg, Sc. Genemuiden en SVZW) rechtstreeks op de regionale televisie te laten uitzenden.

Om mee te werken aan deze pilot, moesten wij ons als bestuur confirmeren aan een aantal voorwaarden. Het bestuur kon zich niet vinden in deze voorwaarden en heeft in eerste instantie afgezien van het meedoen aan deze pilot. (met name de grote wens van RTV Oost om zaterdagmiddag om 17.00 uur te gaan voetballen leek ons geen goed idee)

Dat deze beslissing impact heeft gehad, is wel gebleken. Voor- en tegenstanders van deze beslissing hebben zich bij het bestuur gemeld. Als bestuur hebben we besloten te luisteren naar onze leden, achterban en sponsoren.

De herziene beslissing van het bestuur was dat we aan de pilot van RTV Oost wilden meedoen op de voorwaarde dat RTV Oost zich zou schikken in onze wensen. Een van deze ¨eisen¨ was dat de aanvang van onze thuiswedstrijden gewoon op 14.30 uur zou blijven.

RTV Oost heeft hiermee ingestemd en derhalve is voor het bestuur de weg vrij om mee te werken aan deze pilot. We wachten nu eerst het resultaat van deze pilot af voordat we tot een definitief standpunt komen.

Het bestuur van Excelsior ´31
 

Kalender icoon woensdag 12 oktober 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers