Voetbal 2-daagse groot succes (foto's en filmverslag geplaatst!)

Foto bij Voetbal 2-daagse groot succes (foto's en filmverslag geplaatst!)

Voetbal 2-daagse groot succes (foto's en filmverslag geplaatst!)

Klik op de TV (rechts) voor een filmverslag van de 2-daagse, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Klik hier voor de foto's

 







161 kinderen, 30 vrijwilligers, 18 en 19 oktober, velden Excelsior ’31, zie hier de ingrediënten van een zeer succesvolle voetbal 2-daagse georganiseerd door Excelsior ’31 in samenwerking met Dennnis Demmers Voetbalmania.

De pupillen van Excelsior ’31 hebben twee fantastische voetbaldagen gehad in de herfstvakantie. Dinsdag ochtend om kwart over 8 werden de spelers verwacht op de Koerbelt. Samen met de trainers werden de kleedkamers opgezocht alwaar de mooie voetbaltenues klaar lagen voor de deelnemers.

De ouders moesten plaats nemen op de tribune en per groep werden de spelers voorgesteld.

Helaas gooide de regen enigszins roet in het eten, maar dat deerde de spelers niet. Diverse voetbalspellen stonden klaar om hen veel voetbalplezier te geven. Vooral het boardingvoetbal en de snelheidsmeter vielen enorm in de smaak bij de spelers.

Naast de voetbalspellen werd er ook aandacht besteed aan de discipline, onder ‘commando’ van Jan Demmers werden de deelnemers vooral tijdens de lunch op hun gedrag aangesproken, dat daarbij de harde hand van het jezelf opdrukken niet werd geschuwd mag duidelijk zijn.

Op het einde van de tweedaagse was het de beurt aan de ouders, samen met hun kinderen mocht er een onderdeel uitgekozen worden die ze samen gingen doen. Natuurlijk kregen de ouders voetballes van hun kroost.

Tijdens de afsluitingsceremonie werden alle deelnemers nogmaals toegejuicht door de ouders en kregen de trainers/begeleiders hun welverdiende applaus.

Als organisatie kunnen we terugkijken op een waar voetbalfeest.

Dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt.

Marcel Lankamp en Bert Bosschers

 

Kalender icoon donderdag 20 oktober 2011 / Mini's / Meisjes

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers