Reserves Excelsior'31 moeiteloos bekerronde verder (5-0)

Foto bij Reserves Excelsior'31 moeiteloos bekerronde verder (5-0)

Opstelling Excelsior'31 2:
Sander, Wim, Johan, Gert-jan, Ninos, Adrian, Stephen, Jelte, Jurgen, Orshein en Bart
Wissels: Simon, Padje, Remco

Verslag door Jurgen Siemerink
Na de fantastische overwinning tegen koploper svzw vorige week, stond vandaag de bekerwedstrijd tegen svvn 2 op het programma. De wedstrijd startte in een andere opstelling dan de voorbije weken. Veel spelers met weinig speeltijd kregen vandaag de kans hun waarde voor het elftal uit te drukken.

De wedstrijd begon slap en slordig van onze kant. Echter had svvn aanvallend zeer weinig te bieden, in de problemen kwamen we dus niet. Na 20 minuten kwam de eerste goal van opkomende back Wim. Hij tikte de bal na afleggen van Orshein beheerst binnen, 1-0. Excelsior begon daarna beter te voetballen. De tweede goal iets daarna mocht dan ook geen verrassing zijn, een speler van svvn schoot de bal na een goede aanval in het eigen doel. Vlak voor rust tekende Orshein nog voor de derde goal na een assist van Bart.

Na de rust werd svvn steeds gefrustreerder, het aantal overtredingen nam dan ook toe. Excelsior hoefde niet te scoren en de nijverdallers vonden het ook wel goed zo. Vlak na rust maakte Orshein uit een vrije trap, waarbij de keeper blunderde, de 4-0.  Even later mocht hij ook voor de 5-0 aantekenen.

Al met al een dikverdiende, maar simpele overwinning voor ons. Het is vandaag eigenlijk nooit een echte wedstrijd geweest.

Op naar volgende week, richting DTS, wanneer de weg naar de koppositie wordt vervolgd.