Zaalvoetballers Excelsior’31 verliezen van sterk ZVV/Dynamo Lelystad (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 verliezen van sterk ZVV/Dynamo Lelystad (samenvatting geplaatst!)

Zaalvoetballers Excelsior’31 verliezen van sterk ZVV/Dynamo Lelystad (samenvatting geplaatst!)

Donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de thuiswedstrijd tegen ZVV/Dynamo Lelystad met 3-5 verloren na een 3-1 voorsprong bij de rust. In een spannende en goede wedstrijd tussen twee subtoppers in de Hoofdklasse F kon Excelsior’31 de wedstrijd uiteindelijk niet naar zich toe trekken en leed het de eerste thuisnederlaag van dit seizoen.

Excelsior’31 werd vanaf het begin vastgezet op de eigen helft en het was dan ook wachten op de 0-1 van de gasten uit Lelystad. Toen deze een feit was, nam Excelsior’31 het heft echter in handen en boog de achterstand in no-time om na een 3-1 voorsprong door twee afstandsschoten van Wim Brinks en een doelpunt van Henk Lankamp via een goed uitgespeelde vrije trap van Harmen van de Maat.

Na de rust kwam Excelsior’31 te weinig van de goal af, maar kreeg het in de counter nog wel enkele goede kansen om verder uit te lopen. Toch zette ZVV/Dynamo Lelystad nog een paar tandjes bij en werd het 3-5 en leed Excelsior’31 een terechte nederlaag tegen een beter spelende tegenstander.
 
Komende weken speelt Excelsior’31 twee uitwedstrijden tegen SV Putten en ZVD Koopman in Denekamp.
 
Scoreverloop:
0-1 ZVV/Dynamo Lelystad
1-1 Wim Brinks
2-1 Henk Lankamp
3-1 Wim Brinks
Rust:
3-2 ZVV/Dynamo Lelystad
3-3 ZVV/Dynamo Lelystad
3-4 ZVV/Dynamo Lelystad
3-5 ZVV/Dynamo Lelystad
 
Opstelling Excelsior’31:
Willard Baan (keeper), Harmen van de Maat, Gerald Keizer, Maarten Postma, Robert Kwintenberg, Henk Lankamp, Wim Brinks, Agassi Daneljan, Sander Kwintenberg

Coach: Marcel Lankamp
Teammanager: Alidus ter Harmsel
Grensrechter: Jan Booms
 
De samenvatting gemaakt door Jan Nijkamp kunt u bekijken via de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=JYH3_9nydm0

Kalender icoon vrijdag 25 november 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers