Oliebollenactie Excelsior’31 brengt maar liefst 2500 euro op

Foto bij Oliebollenactie Excelsior’31 brengt maar liefst 2500 euro op

Oliebollenactie Excelsior’31 brengt maar liefst 2500 euro op



Op de foto: Ryan Eertink, geflankeerd door Anja en Richard, van de Stichting Baalderberggroep. Foto met dank aan Jan Nijkamp (Mult-Video) 

RIJSSEN – Ieder jaar organiseren vrijwilligers van Excelsior’31 een oliebollenactie, waarbij de opbrengst steeds gaat naar een wisselend goed doel. De volledige opbrengst, in totaal 2500 euro, ging dit keer naar de Stadsboerderij, aan de Grotestraat in Rijssen.

De Stadsboerderij is een soort van eethuis waar je, naast een kop koffie of thee, terecht kunt voor een broodje en/of eenvoudig maaltijd. Het is de bedoeling dat mensen met een verstandelijke beperking daar vanaf medio januari 2012 een vorm van dagbesteding krijgen in de bediening of verkoop van ijs of andersoortige producten.

De opbrengst zal o.a besteed worden voor de aanschaf van een gebruiksvriendelijke kassa. De Stadsboerderij is een initiatief van Stichting De Bekke en de Stichting Baalderborggroep.

Hoofdsponsoren van de Oliebollenactie waren dit keer de Vriendenkring van Excelsior'31 en SelektHuis. Daarnaast hebben de volgende Rijssense ondernemers prijzen beschikbaar gesteld, voor de verloting: Plusmarkt, Emté supermarkt, Karwei, Dirk van de Broek supermarkt, De Zuivelhoeve, Intertoys, Brödshoes, Hema Rijssen, Bakker Meinders, DA Frans van Garrat en Esprit.

Daarnaast heeft de eigenaar van de Stadsboerderij de kosten van aanschaf van een kassa voor zijn rekening genomen.  

Voor Excelsior'31 jeugdspeler Jarno Onderweegs was er nog een leuke attentie, aangezien hij de meeste oliebollen verkocht. In zijn eentje bracht hij maar liefst 260 oliebollen aan de man. Een respectabele prestatie!

Klik op de afbeelding hieronder, voor een serie foto's (met dank aan Martijn Dennekamp, voor het 'lenen' van de camera)

Kalender icoon donderdag 5 januari 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers