Excelsior'31 bekert verder na 2-0 zege op Quick'20 (uitgebreide samenvatting geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 bekert verder na 2-0 zege op Quick'20 (uitgebreide samenvatting geplaatst!)

Excelsior'31 bekert verder na 2-0 zege op Quick'20 (uitgebreide samenvatting geplaatst!)

Districtsbeker, tussenronde Quick'20 - Excelsior'31 0-2 (0-2)
20. Wilens 0-1
22. Hempenius 0-2
 
Klik op de (bovenste) TV voor de doelpunten uit deze wedstrijd. Klik op de (onderste) TV voor een uitgebreide samenvatting van het duel. gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Excelsior'31:
Kok, David, Lubbers (72. Ten Hove), Bartelds, Siemelink, Winkelhuis, Rosink, Davina, Hempenius, Michels (54. Ozkok), Wilens (81. Isa).

Quick'20:
Ensink, Tanate, V/d Wal, Kocoz, Demir, Woesthuis, Weusthof, Ravelli, T. Gouriye (75. Borghuis), A. Gouriye (46. Naafs), Lammers (72. Elbersen)



Bron (tekst en foto): dagblad TC Tubantia
OLDENZAAL - In de tussenronde van de districtsbeker won zaterdagtopklasser Excelsior’31 het Twentse onderonsje tegen zondagtopklasser Quick’20: 0-2. Excelsior’31 maakte vooral in de eerste helft het verschil op het kunstgrasveld in Oldenzaal. Bij Excelsior speelde Kevin Winkelhuis het gehele duel tegen zijn oude club. Ook Andreas David heeft een verleden bij Quick.

De Rijssense ploeg, nummer negen in de zaterdag topklasse, kwam binnen het half uur op 0-2. Robert Wilens scoorde uit een voorzet van Niek Davina. Kort daarna belandde een schot van Gradus Hempenius via een Quick-speler achter doelman Laurens Ensink.

Quick’20, hekkensluiter in de zondag topklasse, kwam in de eerste helft nauwelijks tot een doelpoging. De Oldenzaalse formatie verscheen zonder Jochem Oude Booyink aan de aftrap. Hij bleek vlak voor aanvang te veel last te ondervinden van zijn blessure. Met vervanger Ferdi Kocoz wist Quick de schade voor rust verder beperkt te houden.

Na de pauze kroop de thuisploeg meer uit zijn schulp. Invaller Ron Naafs zag zijn inzet gestuit worden door Excelsior-doelman Arjan Kok. Quick’20 speelde een verdienstelijke tweede helft en Excelsior zakte ver terug. Ook Bas Woesthuis (2x) en Wouter Weusthof kregen mogelijkheden namens de Oldenzalers. De beste kans was voor invaller Tomas Elbersen, maar de spits stuitte op Kok.

Quick wist echter niet te scoren en Excelsior’31 bekert dus verder. De ploeg neemt het in de volgende rond (laatste 32) op tegen de amateurs van AGOVV, dat uitkomt in de zondag tweede klasse.

Klik hier voor een reactie van beide trainers, op RTV Oost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender icoon zaterdag 14 januari 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers