Zaalvoetballers Excelsior’31 geen baas in eigen huis (samenvatting geplaatst)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 geen baas in eigen huis (samenvatting geplaatst)

Zaalvoetballers Excelsior’31 geen baas in eigen huis (samenvatting geplaatst)

RIJSSEN - Donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de tweede competitiewedstrijd van 2012 met 5-8 verloren van ABC/Hekwerk uit Heerde. In een doelpuntrijke en aantrekkelijke wedstrijd was Excelsior’31 niet in staat om de 1-3 achterstand bij rust om te buigen in een voorsprong.

Omdat beide teams vol op de aanval speelden waren de doelpunten nauwelijks bij te houden en de ene was soms nog mooier dan de andere. Excelsior’31 had de pech om tegen een sterk ABC/Hekwerk te moeten aantreden. Daar het winterstop is op het veld had ABC/Hekwerk de selectie aangevuld met enkele veldspelers van Be Quick uit Zwolle, die het verschil maakten.

Aangezien Agassi Daneljan, Gerald Keizer en Wim Brinks niet helemaal fit waren,was good old Gerard ten Berge uit het tweede team aan de wedstrijdselectie toegevoegd. Voor het eerst op de bank zat de nieuwe trainer John Baas uit Deventer om alvast kennis te maken met zijn nieuwe team. Per 31 januari is hij de opvolger van voormalig trainer Marcel Lankamp, die het training geven aan de selectieteams en het coachen van het eerste team niet langer kon combineren met zijn werk en andere verplichtingen bij het veldvoetbal.

Maandag 6 februari speelt Excelsior’31 alweer zijn volgende wedstrijd. Uit in Lichtenvoorde is dan LZV Kuypers de tegenstander.

Doelpunten Excelsior’31: Maarten Postma 3x, Sander Kwintenberg 1x, Henk Lankamp 1x

Selectie Excelsior: Willard Baan (keeper), Gerald Keizer, Agassi Daneljan, Gerard ten Berge, Robert en Sander Kwintenberg, Henk Lankamp, Maarten Postma, Wim Brinks
Coach: Alidus ter Harmsel / John Baas
Grensrechter: Jan Booms

Kalender icoon maandag 6 februari 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers