Maikel Kampjes komend seizoen te bewonderen op De Bosk

Foto bij Maikel Kampjes komend seizoen te bewonderen op De Bosk

Maikel Kampjes komend seizoen te bewonderen op De Bosk

Bron: klik hier 

Foto's: copyright www.excelsior31.nl



HARKEMA – Maikel Kampjes heeft overeenstemming bereikt met Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys voor het seizoen 2012-2013. Maikel Kampjes (24 jaar) is momenteel keeper bij Excelsior ’31, die net als Harkemase Boys uitkomt in de Zaterdag-Topklasse.
 
In het seizoen 2008-2009 en 2009-2010 was Maikel Kampjes derde doelman bij Heracles Almelo achter Pieckenhagen en Pasveer in de Eredivisie. Na het seizoen 2009-2010 keepte hij voor Quick ’20 in de Topklasse en dit seizoen voor Excelsior ’31. Kampjes is woonachtig in Heerenveen en naast het voetbal werkt hij als zweminstructeur in Bad Hesselingen in Meppel. Lees verder...
 
Keeper Ernst Pieter Bantema heeft te kennen gegeven dat hij volgend seizoen meer tijd aan zijn gezin wil beste­den mede doordat hij afgelopen maand voor de tweede maal vader is geworden. Harkemase Boys neemt tevens aan het einde van het seizoen afscheid van Bas Hooiveld en in een eerder stadium had Rene van der Wey al aangegeven dat hij zich meer wil gaan richten op zijn maatschappelijke carrière en trainersloopbaan.
 
Arjen Bergsma en Jordi van Wijk voetballen ook komend seizoen bij Harkemase Boys. Club en spelers hebben daarover overeenstemming bereikt. Beide spelers spelen sinds het seizoen 2010-2011 voor de club uit Harkema. Eerder bereikte Harkemase Boys als overeenstemming met Oebele Schokker en trok het voor volgend seizoen al Jasper Valentijn en Raymond Bolt aan.

 

Kalender icoon vrijdag 3 februari 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers