Zaalvoetballers Excelsior’31 zwaar onderuit in Lichtenvoorde dankzij zaalvoetbal international Dick Hulshorst

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 zwaar onderuit in Lichtenvoorde dankzij zaalvoetbal international Dick Hulshorst

Zaalvoetballers Excelsior’31 zwaar onderuit in Lichtenvoorde dankzij zaalvoetbal international Dick Hulshorst

Afgelopen maandagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de uitwedstrijd bij LZV Kuypers 2 met 10-4 verloren. Na een ruststand van 6-1 kwam Excelsior’31 nog terug tot 6-3, maar hierna was de koek op en moest het de meerdere erkennen in LZV Kuypers. Door deze nederlaag zakt Excelsior’31 naar een plaats in de onderste regionen en heeft het nog wel een paar punten nodig om zich veilig te spelen in de Hoofdklasse F. 

Door afwezigheid van de aanvallers Robert Kwinteberg en Agassi Daneljan was het opnieuw Gerard ten Berge die aan de selectie was toegevoegd. Thuis had Excelsior’31 met 3-3 gelijkgespeeld tegen LZV Kuypers 2, dus er werd een gelijk opgaande strijd verwacht.
 
Het eerste team van LZV Kuypers komt uit in de Top Divisie, het tweede team bestaat voornamelijk uit jonge talenten en kreeg deze avond versterking van 1e teamspeler en zaalvoetbal international Dick Hulshorst. Voor een groot deel van deze wedstrijd maakte Hulshorst het verschil. Minimaal 4 doelpunten en 3 assists stonden op zijn naam. 
 
Vanaf het begin speelde Excelsior’31 echter een kansloze wedstrijd en was het aan keeper Willard Baan te danken dat de nederlaag niet nog dikker uitviel.

Doelpunten Excelsior’31: Sander Kwintenberg, Maarten Postma,Henk Lankamp
 
Selectie Excelsior: Willard Baan (keeper), Gerald Keizer, Gerard ten Berge, Sander Kwintenberg, Henk Lankamp, Maarten Postma, Wim Brinks
Coach: John Baas
Leider: Alidus ter Harmsel
Kalender icoon dinsdag 7 februari 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers