Geert Gerritsen is weer thuis!

Foto bij Geert Gerritsen is weer thuis!

Geert Gerritsen is weer thuis!

Update woensdag 22 februari, 16.00 uur

Geert Gerritsen is weer thuis!

Update maandag 20 februari,
18.55 uur

Het herstel van Geert Gerritsen verloopt dermate voorspoedig dat hij a.s. woensdag al naar huis kan. 

Update vrijdag 17 februari, 21.10 uur

Geert Gerritsen is vandaag van de Intensive Care naar de verpleegafdeling overgeplaatst. Hij zal daar zeker nog een aantal dagen moeten verblijven. Inmiddels is ook zijn kamernummer bekend: 

Update donderdag 16 februari, 22.00 uur

Geert Gerritsen heeft vanochtend een geslaagde open hartoperatie ondergaan. Deze verliep gelukkig zonder complicaties. Bovendien werden in totaal vier zgn. omleidingen gelegd. 

Geert verblijft de komende twee nachten op de Intensive Care, om vervolgens naar de 'Medium Care' vervoerd te worden. Als alles volgens verwachting verloopt zal Geert aansluitend nog een aantal dagen op de verpleegafdeling verblijven.

Wanneer dat het geval is, kunnen wij het kamernummer bekend maken, om aan de vele verzoeken gehoor te kunnen geven om een betersschapswenskaart te sturen.

Update woensdag 15 februari 22.00 uur


Excelsior'31 1 elftalleider Geert Gerritsen heeft dinsdagmiddag een hartinfarct gehad en is daarom per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd. Geert's toestand is volgens de artsen momenteel 'redelijk stabiel'.

Vandaag is getracht Geert te 'dotteren', een medische ingreep die niet tot optimaal resultaat heeft geleid. Daarom is door de artsen besloten Geert donderdag te onderwerpen aan een zgn. 'open hartoperatie'. Vervolgens worden er een aantal 'omleidingen' van aderen, rond het hart, gelegd.

Na de open hartoperatie verblijft Geert een nacht op de Intensive Care, vervolgens wordt hij overgeplaatst naar het Medisch Centrum. Uiteindelijk zal Geert Gerritsen nog een week op de verpleegafdeling van het ziekenhuis moeten verblijven. 

Er hebben inmiddels al flink wat supporters gevraagd naar een adres, om Geert een beterschapswens te sturen.

Zodra het kamernummer etc. bekend is, laten we het u weten!

Langs deze weg wensen wij Geert een spoedig herstel toe en mogen hem hopelijk binnen afzienbare tijd weer verwelkomen op het sportpark De Koerbelt.


We houden u de komende tijd op de hoogte...
Kalender icoon dinsdag 21 februari 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers