(samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 sleept kleinst mogelijke overwinning uit het Lisser vuur (0-1)

Foto bij (samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 sleept kleinst mogelijke overwinning uit het Lisser vuur (0-1)

(samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 sleept kleinst mogelijke overwinning uit het Lisser vuur (0-1)

Klik op de TV voor een uitgebreide samenvatting van 'FC Lisse - Excelsior'31', gefilmd en gemonteerd door Thijs NIeuwenhuis.

Excelsior'31 wint opnieuw met 1-0
Bron: klik hier
LISSE - Excelsior'31 wist voor de derde keer op rij een competitiewedstrijd met 1-0 te winnen. De Rijssenaren wonnen ditmaal van Lisse. Excelsior'31, voorafgaand aan het duel de nummer tien in de topklasse, had aan een doelpunt van Nigel Michels genoeg. Na goed doorzetten van Ten Hove en een afzwaaier van Wilens, zorgde hij na een kwartier spelen voor de 0-1.

Excelsior kwam dat moment onverdiend op voorsprong en Lisse, de nummer 11, bleef aanzetten. Doelman Arjan Kok moest een paar maal handelend optreden. Na rust golfde het spel op en neer, waarbij beide teams vaak in de fout gingen. Robert Wilens kreeg een kans, maar faalde.

In de slotfase bleven de Rijssenaren overeind, ook toen Hagary namens Lisse een goede kans kreeg. In de slotminuut verzuimde invaller Ozkok de bal af te leggen op Hempenius, die anders de 0-2 had kunnen maken.

Dat gebeurde niet en dus pakte Excelsior'31 drie belangrijke punten. De ploeg van Dennis Demmers speelde zich dankzij de zege zo goed als veilig in de topklasse.

FC Lisse - Excelsior'31 0-1 (0-1)
15. Michels 0-1.
Excelsior’31:
Kok, Lubbers, Siemelink, Davina, Wilens (65. Borghuis), Hempenius, Isa, Ten Hove (80. Ozkok), Gerritsen Mulkes, Rosink, Michels.

FC Lisse:
De Vries, Weeber, Weijers, Zoontjes, Rauws, Supuseda, Ommel, Vermeulen, Van Heulen, Hagary, Messaoud.





later méér...

Kalender icoon zondag 19 februari 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers