Foto bij (samenvatting geplaatst!) Excelsior’31 laat puntendeling uit de vingers glippen (1-2)

Klik op de TV voor de uitgebreide samenvatting van 'Excelsior'31 - Noordwijk', gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Vanwege een technische storing (helaas) geen foto's van het duel tegen Noordwijk. Onze excuses, hiervoor!

Excelsior'31 - Noordwijk 1-2 (1-1)
1-0 Robert Wilens (20)
1-1 Stefano Goncalves (43)
1-2 Jeffrey Koemans (66)

Opstelling Excelsior’31:
Arjan Kok, Kevin Siemelink, Maurice Bartelds, Andreas David, Michel Gerritsen Mulkes (70. Jan Borghuis), Niek Davina, Amanuel Isa, Dennis Rosink, Gerald ten Hove (79. Remco Gombert), Gradus Hempenius (79. Gertjan Wilbers) en Robert Wilens

Opstelling Noordwijk:
Mustafa Amezrine, Robin van Vliet, Sven de Ridder, Marcel Akerboom, Sijbren Bartlema, Jeffrey Koemans (66. Tom van der Vlugt), Bob Hoogkamer, Richard Blonk, Stefano Goncalves (90. Jeroen van der Zijden), Joost Leonard (89, Rico Kogeldans) en Mohammed Faouzi

Excelsior’31 laat puntendeling uit de vingers glippen (1-2)
RIJSSEN – Excelsior’31 heeft het zich vanmiddag onnodig moeilijk gemaakt, door een 1-0 voorsprong binnen luttele minuten volledig uit handen te geven. Voor rust deden beide partijen weinig voor elkaar onder. De betere kansen waren in die fase ontegenzeggelijk voor de thuisploeg.

Na rust nam Noordwijk langzaam maar zeker het heft in handen en scoorde het binnen vijf minuten twee keer. De gelijkmaker was, in die fase zeker niet onverdiend. Een schot van afstand van Jeffrey Koemans werd Excelsior’31 uiteindelijk fataal, 1-2.

Scheidsrechter: dhr. W.D. Jansen (Zwolle)
Toeschouwers: 650

Gele kaart:
Maurice Bartelds (Excelsior’31)

Excelsior'31 coach Dennis Demmers, na afloop, in een reactie op Twitter: 'Onnodige nederlaag tegen Noordwijk. 1e helft goed vanuit organisatie en kansen gehad. 2e helft te weinig afgedwongen.'

Dinsdag 28 februari speelt Excelsior'31 tegen de AGOVV amateurs, in het kader van de Districtsbeker. Het duel op sportpark De Koerbelt begint om 20.00 uur.

Onnodige nederlaag voor Excelsior’31 tegen Noordwijk
Bron: klik hier
RIJSSEN – Excelsior’31 is op eigen veld tegen een nederlaag aangelopen. Het duel met Noordwijk eindigde in een 2-1 overwinning voor de bezoekers. In de eerste fase van de wedstrijd was Excelsior’31 duidelijk beter en had het na de 1-0 van Robert Wilens meer afstand moeten nemen. Nu slaagden de bezoekers er in de wedstrijd te laten kantelen en met drie punten uit Rijssen te vertrekken.

Het duel kende een eerste fase waarin beide ploegen gelijk op gingen en Robert Wilens aan Excelsior zijde de kans kreeg om de score te openen. Na twintig minuten kwam de voorsprong voor Excelsior’31 er alsnog. Na een fraaie actie van Nick Davina, kon Wilens uit de rebound scoren.

Kort voor rust kwam Noordwijk op gelijke hoogte. Na een mooie combinatie was het Goncalves die de stand op 1-1 bracht. Tot de gelijkmaker had Excelsior duidelijk de overhand en was een ruimere voorsprong verdiend geweest.

Halverwege de tweede helft kwamen de bezoekers op een voorsprong, toen Koemans met een hard schot doelman Kok wist te verslaan. Hoewel Excelsior’31 wel probeerde om zich terug in de wedstrijd te knokken, slaagde de ploeg daar nauwelijks in. Het duel zakte terug naar een erg laag niveau en de overwinning van Noordwijk kwam niet meer in gevaar.

Beroerd verlies voor Excelsior'31
RIJSSEN - Topklasser Excelsior'31 stelde enigszins teleur door thuis te verliezen van nummer 8 Noordwijk. De Rijssenaren verloren met 2-1.Beide teams kregen een grote kans in de openingsfase. Aan de kant van Excelsior zag Robert Wilens dat zijn inzet niks opleverde. De thuisploeg, zonder Michels (skivakantie) en Lubbers (rugblessure), kwam kort daarna alsnog op 1-0. Na een prachtige actie van Davina kon Wilens scoren uit de rebound.

Excelsior verzuimde daarna de 2-0 te maken en ging een paar maal in de fout. Dat leverde vlak voor rust de 1-1 op van Noordwijk. Goncalves scoorde na een goede combinatie. Na de pauze kwam Noordwijk zelfs op voorsprong. Na ruim een uur spelen scoorde Jeffrey Koemans met een hard schot. De poging leek houdbaar voor Excelsior-doelman Arjan Kok.

Het niveau zakte daarna flink en veel viel er niet meer te genieten voor de toeschouwers in Rijssen. Excelsior wist niet meer te scoren en Noordwijk hield de zege in stand: 1-2

Noordwijk wint, maar verliest spelers
RIJSSEN - Noordwijk heeft de uitwedstrijd bij Excelsior '31 zaterdag gewonnen met 1-2. Maar tegelijk werd bekend dat opnieuw twee basisspelers vertrekken. Op een bar slecht veld wist Noordwijk met enige moeite counterploeg Excelsior uit Rijssen over de knie te leggen. De ploeg van trainer Robbert de Ruiter kwam eerst nog op achterstand door een goal van Robert Wilens.

Stefano Goncalves en Jeffrey Koemans wisten toch de drie punten voor Noordwijk uit het vuur te slepen.

Na de wedstrijd werd bekend dat Goncalves, net als Mohammed Faouzi, zal vertrekken aan het einde van dit seizoen. Hij gaat naar IJsselmeervogels.

Ook vertrekt er een andere basisspeler, maar aangezien dit nog niet binnen de club is gecommuniceerd, is nog niet officieel bevestigd om wie het gaat