Zaalvoetballers Excelsior’31 krijgen vleugels tegen Jong Eagles (samenvatting geplaatst)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 krijgen vleugels tegen Jong Eagles (samenvatting geplaatst)

Zaalvoetballers Excelsior’31 krijgen vleugels tegen Jong Eagles (samenvatting geplaatst)

Afgelopen donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de derby tegen de Jong Eagles/Markt 19 uit Oldenzaal met 6-2 gewonnen. Na een ruststand van 2-0 liep de thuisploeg in de tweede helft makkelijk uit na een ruime voorsprong en wist het uiteindelijk de eerste overwinning met de nieuwe coach John Baas over de streep te trekken. Door deze zege heeft Excelsior’31 nog een punt nodig om zich helemaal veilig te weten van klassebehoud in de Hoofdklasse F. Later op de avond won ook het derde team van Excelsior’31, zodat het volgend jaar waarschijnlijk twee teams in de hoofdklasse kan inschrijven, indien het derde team kampioen wordt.

Door de blessure van Wim Brinks was routinier Gerard ten Berge wederom overgeheveld uit het tweede team voor de derby tegen Jong Eagles/Markt 19. Ondanks het feit dat hij geen geboren zaalvoetballer is, is het wel een type waar je van weet wat je er aan hebt. Vanaf het begin van de wedstrijd zat het Excelsior’31 nu eens wel mee en kwam het op voorsprong door een treffer van Robert Kwintenberg bij zijn favoriete tweede paal. Zijn broertje Sander Kwintenberg verdubbelde deze voorsprong vlak voor rust. Na de thee zette Jong Eagles/Markt 19 nog wel aan, maar het was vooral Maarten Postma die een plaag was voor de verdediging van de uitploeg. Uiteindelijk won Excelsior’31 de wedstrijd verdiend met 6-2.

Komende maandag speelt Excelsior’31 uit tegen HZC in Hattem. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 22 maart om 20:00 uur in sporthal de Reggehal. Deze datum kan u vast in de agenda zetten, want dan komt kampioen SK Turkuaz uit Deventer op bezoek!

Doelpunten Excelsior’31: Robert Kwintenberg 2x, Maarten Postma, Gerard ten Berge, Sander Kwintenberg, Henk Lankamp.

Selectie Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Gerald Keizer, Sander Kwintenberg, Henk Lankamp, Maarten Postma, Gerard ten Berge, Robert Kwintenberg, Agassi Daneljan

Coach: John Baas
Manager: Alidus ter Harmsel
 

Kalender icoon vrijdag 9 maart 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers