Vriendenkring timmert aan de weg en op De Koerbelt

Foto bij Vriendenkring timmert aan de weg en op De Koerbelt

Vriendenkring timmert aan de weg en op De Koerbelt

Het bestuur van de Vriendenkring heeft de laatste tijd niet stil gezeten. In de laatste Happy Hour is besloten om in de speeltuin een gecertificeerd speeltoestel te plaatsen. Hiervoor moet de speeltuin worden uitgebreid. Harry de Jonge, eigenaar van de Jonge Bestratingen, is al begonnen bandjes te plaatsen en deze - of volgende week begint B&M Montage en Hekwerk de afrastering aan twee kanten te verwijderen en nieuwe te plaatsen. De Speeltuin wordt aan twee kanten uitgebreid. Twee meter naar veld 4 en twee meter naar veld 5. (Voorbeeld zie onder)


Wanneer dit gerealiseerd is kan het kunstgras gelegd worden en wordt het toestel in elkaar gezet. Dit zal, wanneer alles mee zit, op goede vrijdag gebeuren. Donateurs met 2 rechterhanden kunnen zich melden bij Hendry van den Dijk.

Ook is er een tv bij gekomen in het clubhuis. De Vriendenkring heeft er nu 3 geschonken en zijn door Arwald, Hendry en Jan Voortman opnieuw geinstalleerd. De tv's zijn zo geinstalleerd dat er per 2 tv's dezelfde zender op te zien is, 4 dezelfde is uiteraard ook mogelijk.

Bij de laatste thuiswedstrijd op De Koerbelt van Excelsior'31 1, tegen Katwijk, op zaterdag 5 mei is er weer een 'Happy Hour'  op het vernieuwde terras.
Nadere info volgt nog.


De Vriendenkring levert ook een bijdrage aan het vernieuwde terras, samen met de Supportersvereniging. Wat? Dat ziet u binnenkort.

Ook nieuwsgierig geworden wat De Vriendenkring allemaal voor de vereniging doet en heb jij ook een bijdrage over van 50 euro per jaar?
Kijk dan eens hier en meldt je aan, namens alle 100 overige vrienden alvast van harte welkom!

 

Kalender icoon dinsdag 27 maart 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers