(samenvatting geplaatst!) De Treffers ten koste van Excelsior'31 naar halve finale beker

Foto bij (samenvatting geplaatst!) De Treffers ten koste van Excelsior'31 naar halve finale beker

(samenvatting geplaatst!) De Treffers ten koste van Excelsior'31 naar halve finale beker

Klik op de TV voor een uitgebreide samenvatting (in HD) van het bekerduel tussen De Treffers en Excelsior'31, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis

Bron:  De Gelderlander
GROESBEEK - De Treffers heeft de halve finale bereikt van de districtsbeker in Oost. De Groesbeekse topklasser won zaterdagmiddag op eigen veld van zaterdagtopklasser Excelsior'31: 2-1. De Treffers speelt in de halve finale tegen FC Lienden. 

De Treffers boog een achterstand tegen de middenmoter uit de zaterdagse topklasse om. Het bevrijdende doelpunt viel twee minuten voor tijd. De goal van Paul Jans was zeker niet de mooiste uit zijn carrière, maar voorlopig wel een van zijn meest waardevolle als speler van De Treffers. Een kopbal van invaller Derek de Bruijn (uit een voorzet van Saïd Echargui) viel via de rug van Jans binnen: 2-1.

De winst van De Treffers was verdiend, al kreeg ook Excelsior'31 goede kansen. Zo raakte spits Robert Wilens zeven minuten voor de 2-1 met een kopbal nog de lat. Gradus Hempenius (ex-Achilles'29) zette Excelsior na 34 minuten op 0-1. Hij strafte een te korte pass van Bas Bakker op Ahmet Kilic koel af.

De gelijkmaker even later van De Treffers was wonderschoon. Kilic vond met een prachtige opening over veertig meter Saïd Echargui. De spits legde de bal prachtig terug op Santiago Palacios Macedo. De Mexicaan schoot prima binnen: 1-1. 

De Treffers - Excelsior'31 2-1 (1-1). Hempenius 0-1, Macedo 1-1, Jans 2-1.

Opstelling Excelsior'31:
Kampjes, Lubbers, Borghuis, Rosink, Davina (78. Winkelhuis), Wilens, Isa (85. Ozkok), David, Ten Hove (59. Michels), Gerritsen Mulkes, Hempenius.

Klik hier voor een reactie van Excelsior'31 coach Dennis Demmers

Dinsdag na Pasen speelt Excelsior'31 een oefenwedstrijd tegen FC Twente A1. Het duel op sportpark De Koerbelt begint om 19.30 uur.

In de Topklasse werden vandaag de volgende wedstrijden gespeeld:



De stand, per maandag 9 april



 

 
 
Kalender icoon zaterdag 7 april 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers