Excelsior'31 2 bindt ook koploper DVS'33 2 aan zegekar (1-4)

Foto bij Excelsior'31 2 bindt ook koploper DVS'33 2 aan zegekar (1-4)

Kampjes, S.Baysoy, Schultink, R.Slagman, Eertink, Gombert, Baan, vdBerg, B.Slagman, Y.Calckhoven en Janssen.
Wissels: Wessels, Siemerink, Wilbers

Excelsior31 2 wint uit bij koploper DVS'33 2 (1-4)
verslag door Arnoud Baan
Na de goede resultaten van vorige week, stond vandaag de uitwedstrijd tegen  koploper DVS"33 op het progamma. Met nog 4 wedstrijden te gaan zouden we weer mee kunnen doen om het kampioenschap, dus alleen winst telde. De wedstrijd begon een beetje rommelig, er werden veel lange ballen gespeeld.

Toch was het DVS'33 die meer grip op de wedstrijd kreeg, na een goed uigespeelde counter stond het 1-0. DVS'33 bleef drukken en kreeg aardige kansen, af en toe kamen wij er uit met een counter maar deze werd niet verzilverd. De rust naderde we kregen nog een corner en daaruit schoot Gertjan Schultink na terug koppen van Yorick de bal langs de
keeper. De scheids fluitte hierna op zijn fluit en we gingen de rust in.

De 2e helft moest er dus uit een anderl lapvaatje worden getapt. We begonnen goed na 5 minuten was het 2-1, uit een fijn aangesneden hoekschop van Bart was het Yorick die raak kopte. De rollen waren nu omgedraaid wij begonnen te voetballen en DVS'33 bleef met lange ballen de lange bonkige spits zoeken, maar de verdeging stond weer als een huis.

Het was wachten op het derde doelpunt en een kwartier voor tijd was het de ingevallen Jurgen, die de bevrijdende 3-1 er in schoot. En 5 minuten voor tijd was onze simon die met een loepzuivere voorzet Yorick zijn tweede van de middag liet scoren.

Eindstand 1-4.

Met nog drie wedstrijden te gaan spelen we a.s. zaterdag thuis tegen het lastige FC Zutphen 2.