(samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 sluit ook 2e seizoen in Topklasse af met 45 punten

Foto bij (samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 sluit ook 2e seizoen in Topklasse af met 45 punten

(samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 sluit ook 2e seizoen in Topklasse af met 45 punten

* Klik op de TV voor een uitgebreide samenvatting (in HD) van 'GVVV - Excelsior'31', gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis

Demmers neemt afscheid met verlies

Bron: klik hier 
VEENENDAAL - Excelsior'31 heeft de laatste wedstrijd van dit seizoen in de topklasse niet kunnen winnen. GVVV was met 4-0 te sterk.Het verlies betekende dat coach Dennis Demmers afscheid neemt met een nederlaag. Na vier seizoenen in Rijssen vertrekt hij naar Go Ahead Eagles.

Tegen GVVV ging Excelsior ruim ten onder. Twee maal Joey Snijders,  Tonnie Cussel en Dennis van Meegdenburg zetten de eindstand op 4-0. Ondanks de nederlaag kan Excelsior terug kijken op een goed seizoen. De ploeg behaalde in het tweede seizoen in de topklasse 45 punten uit 30 wedstrijden, uiteindelijk goed voor een achtste plaats.

Daarmee werd de onderlinge prestigestrijd met de Overijsselse ploegen uiteindelijk niet in het voordeel van Excelsior beslist. Omdat Genemuiden won van Harkema, gaat die ploeg alsnog over Excelsior heen. Ook HHC Hardenberg eindigt op 45 punten (3-2 winst op Lisse).

Excelsior'31 coach Dennis Demmers tweette na afloop: '2e helft compleet weggespeeld. Terechte nederlaag. Andere afscheidswedstrijd verwacht. Groot kwaliteitsverschil.'

GVVV - Excelsior'31 4-0 (1-0)
45.+2 Snijders 1-0
58. Snijders 2-0
74. Cusell 3-0
90. Van Meegdenburg 4-0





 

 

Kalender icoon zaterdag 12 mei 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers