Excelsior'31 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Cenk Uguz (20)

Foto bij Excelsior'31 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Cenk Uguz (20)

Excelsior'31 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Cenk Uguz (20)

Foto's: copyright www.excelsior31.nl



Excelsior'31 is na het bekend worden van de terugkeer van Kevin Winkelhuis, naar Quick'20, niet bij de pakken neer gaan zitten. Integendeel, opnieuw toonde de TC zich uiterst slagvaardig door Cenk Uguz van HSC'21 aan te trekken.



De getalenteerde middenvelder, één van de betere op de Twentse velden, stond voortdurend in de belangstelling van tal van BVO's (zoals Emmen), maar besloot desondanks een éénjarige overeenkomst bij Excelsior'31 te tekenen.

Excelsior'31 wil de komende jaren nadrukkelijk stappen maken, richting de Top 5.



Het aantrekken van Uguz én het recentelijk openbreken van de contracten van sterkhouders Arjan Kok, Niek Davina en John Lubbers (en méér) is een direct bewijs van de ambities, van de Rijssense Topklasser.

Cenk Uguz van HSC’21 naar Excelsior’31
Bron: klik hier
|RIJSSEN – Cenk Uguz maakt deze zomer de overstap naar Excelsior’31. De 20-jarige middenvelder verlaat Topklasser HSC’21 na drie seizoenen voor de Topklasser uit Rijssen.

In Haaksbergen speelde Uguz de eerste twee seizoenen ijzersterk, waarop hij door FC Emmen werd uitgenodigd om mee te trainen. Het zou vorig jaar tot een overgang komen, ware het niet dat Emmen te kampen kreeg met financiële problemen. De overgang ketste af en Uguz bleef nog een seizoen bij HSC’21.

Het tweede seizoen speelde de Enschedeër opnieuw erg goed. Hij wekte de interesse van Go Ahead Eagles, dat hem uitnodigde voor een testwedstrijd. Die wedstrijd werd, door het ontslag van trainer Joop Gall, afgelast. Vervolgens hoorde Uguz niets meer van de Deventenaren.

Erwin Looms, lid van de technische commissie van Excelsior’31, is erg blij met zijn nieuwste aanwinst. ‘Cenk is het snoepje van de week’, vertelt hij. ‘Door het vertrek van Kevin Winkelhuis (naar Quick’20, red.) hadden we nog een vacature openstaan. Cenk is daar een prima invulling voor.’

Ook aan Excelsior-speler Gerritsen Mulkes wordt nog van allerlei kanten getrokken. ‘Mocht hij nog vertrekken, zullen we ook voor hem nog proberen een vervanger aan te trekken’, aldus Looms.

Kalender icoon donderdag 17 mei 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers