Nieuws van de bestuurstafel

Foto bij Nieuws van de bestuurstafel

Nieuws van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel:

Vanuit het bestuur willen we – na afloop van een dynamisch seizoen – inzicht geven in de zaken waar we ons de laatste tijd mee bezig hebben gehouden. Op hoofdlijnen staat het hieronder weergegeven.
 
Vrijwilligersavond
De jaarlijkse vrijwilligersavond (ook wel medewerkersavond genoemd) wordt dit jaar op vrijdag 29 juni gehouden. Voor alle vrijwilligers binnen deze vereniging is er dan zoals gebruikelijk een buffet en een drankje.
 
Wedstrijd tegen FC Zwolle
Op zaterdag 14 juli zullen we als opening van het nieuwe hoofdveld (kunstgras) een oefenduel spelen tegen FC Zwolle.

De toegangsprijzen als volgt vastgesteld:
Niet-leden: 8 euro voor volwassenen; 5 euro voor 'onder 12 jaar’ en 65+’ers.
Leden: 5 euro voor volwassenen, leden jonger dan 12 jaar en 65+’ers hebben gratis toegang. 

Er zal deze dag een feestelijk programma zijn dat de hele dag zal vullen en waarbij voor jong en oud het nodige te beleven valt. Binnenkort verschijnt hierover meer informatie op de website en jaarkalender.  
 
Ledenpas
M.i.v. het seizoen 2012-1013 zullen alle leden een nieuwe ledenpas ontvangen. Er is een nieuw ontwerp. Binnenkort zal dit vorm gaan krijgen, zodat voor aanvang van de nieuwe competitie de nieuwe ledenpassen klaar (en verspreid) zijn. Er komt een aparte pas voor senioren en één voor jeugdleden. De looptijd is 2 jaar.

Vanaf komend seizoen zijn alle oude ledenpassen dus ongeldig.

Het concept ontwerp (van Bandwerk)  

Derby Days
Op zaterdag 4 augustus vindt in Oldenzaal de 1e editie van Derby Days plaats. Sportpark Vondersweijde vormt daarmee de thuisbasis voor een dag vol voetbalfestiviteiten, en vooral Derby’s. Het eerste elftal van Excelsior’31 is net als Quick’20, HHC Hardenberg, HSC’21, Rigtersbleek en Jong FC Twente deelnemer aan dit evenement.
 
Overig
Wat betreft onze nieuwbouw, kleding, kunstgras en andere ontwikkelingen wordt er regelmatig verslag van gedaan op onze website.
 
Voor wie binnenkort op vakantie gaat:

een hele fijne vakantie gewenst en graag tot ziens op De Koerbelt!
 
Kalender icoon maandag 28 mei 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers