Trainingsschema 2012 - 2013

Foto bij Trainingsschema 2012 - 2013

Trainingsschema 2012 - 2013

Bijgevoegd is het trainingsschema seizoen 2012 - 2013.

Hou er rekening mee dat in geval van wedstrijden op het hoofdveld er in dat geval met de trainingen wordt uitgeweken naar veld 3.

De trainingen die gepland staan op veld 1 voor woensdag 22 augustus en dinsdag 28 augustus worden afgewerkt op veld 3.

Wanneer er gespeeld en getraind wordt op veld 1 en 5 gelden de volgende regels:

Eigenschappen kunstgras:
Kunstgras is een onderlaag dat met zorg moet worden behandeld. Mosvorming en groei van natuurgras zijn vijanden van het kunstgras. Zorg er voor dat er geen zand ingelopen wordt door voetbalschoenen. Gebruik zo veel mogelijk de poorten bij het betreden van veld 1 en 5 en klop de schoenen goed af en/of gebruik de matten.

Materialen:
Materialen zoals verplaatsbare doelen worden na de training weer opgeruimd! De kleine doeltjes op veld 5 worden tijdens trainingen NIET gebruikt.

Regels:
Voorkom dat scherp of puntig materiaal schade toebrengt aan de mat. Op het kunstgrasveld mogen geen spikes of afschroefbare alu of ijzeren noppen worden gebruikt! Bij het verplaatsen nooit de doelen verslepen en plaats de doelen niet met de hoeken als eerste op de mat. Geen doelen van andere velden ophalen en plaatsen op het kunstgrasveld. Alle doelen moeten na de trainingsavond via de poort op de stoep naast het veld geplaatst worden.

Het is verboden om bewust tegen de omheining te schieten. Het is verboden om aan de (pupillen)doelen te hangen.

Rubberkorrels:
Na de training of wedstrijd de kleding goed uitschudden. De rubberkorrels zijn namelijk schadelijk voor de wasmachine. Excelsior'31 is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan wasmachines.

Gebruik bij winterse omstandigheden:
Kale vorst: Bespelen is geen bezwaar, wel is de mat uiteraard hard, vegen voordat het gaat vriezen is dan ook van groot belang.
Sneeuw: Verwijderen van de sneeuw is niet gewenst omdat de mat beschadigd kan worden en er mogelijk rubberkorrels wordt meegenomen. Betreden van een besneeuwd veld is evenmin gewenst. Bij betreding zal ijsvorming ontstaan welke zich aan de mat vasthecht en daardoor (afhankelijk van de temperatuur) langzamer ontdooit.
IJzel: Bespeling is in deze omstandigheden verboden. Vezels waarop zich ijs afzet kunnen bij overtreding breken, als gevolg van het beschadigen van de vezels door het ijs.
Dooi: Bespelen gedurende de dooiperiode is verboden, zolang de vorst niet uit de bodem is verdwenen.
 

 

 

Kalender icoon maandag 20 augustus 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers