2 keer winst en 1 keer verlies voor zaalvoetballers van Excelsior'31

Foto bij 2 keer winst en 1 keer verlies voor zaalvoetballers van Excelsior'31

2 keer winst en 1 keer verlies voor zaalvoetballers van Excelsior'31

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen stonden er ook afgelopen week een aantal oefenwedstrijden op het progamma voor de zaalvoetbalselectie van Excelsior’31.

Woensdag jl. namen de Hoofdklassers Excelsior’31 1 en Excelsior’31 2 het in Winterswijk op tegen respectievelijk; FC Gonemo/Redox 1 en FC Gonemo/Redox 2. Beide wedstrijden werden verdiend gewonnen (2-4 en 1-3).

Gisteren (vrijdag) stonden er aanvankelijk weer twee wedstrijden op het progamma. Excelsior’31 1 en Excelsior’31 2 zouden het op Urk opnemen tegen Zvv Urk/Bakkerij de Kof 1 en Zvv Urk/Bakkerij de Kof 2. Aangezien Excelsior’31 te kampen had met een aantal afzeggingen (vakantie, werk, blessures), werd besloten om één wedstrijd te spelen en wel tegen het vaandelteam van de Urkers, welke twee klassen hoger speelt dan Excelsior'31. 

Zvv Urk/Bakerij de Kof 1 kwam het afgelopen seizoen uit in de Eredivisie, maar door een naamswijziging in de hoogste klassen is dat aankomend seizoen 1e divisie. Voorheen was de volgorde: Topdivisie, Eredivisie, 1e Divisie, Hoofdklasse, 1e klasse, etc., maar vanaf aankomend seizoen wordt de benaming gebruikt zoals we die kenen bij het veldvoetbal, namelijk: Eredivisie, 1e divisie, Topklasse, Hoofdklasse, 1e klasse, etc.

Het team van Excelsior’31, deze avond bestaande uit spelers van Excelsior’31 1,2 en 3 bood goed tegenstand, maar het gebrek aan te weinig wissels aan Excelsior'31 zijde brak de ploeg in de slotfase van de wedstrijd op. Na een ruststand van 1-0, werd het uiteindelijk 4-0 in het voordeel van Zvv/Urk Bakkerij de Kof 1. Desalniettemin kunnen de spelers en coach John Baas met een tevreden gevoel terugkijken op deze avond.

Aankomende week staan er voor Excelsior’31 1 en Excelsior’31 2 nog twee oefenwedstrijden op het progamma. Op woensdag 29 augustus nemen beide teams het op tegen HHC 1 en HHC 2 om vervolgens op vrijdag 31 augustus de voorbereiding af te sluiten tegen Ruurlo 1 en Ruurlo 2.

Na deze gezamenlijke voorbereiding moeten Excelsior’31 1 en Excelsior’31 2 het op maandag 3 september in sporthal de Reggehal tegen elkaar opnemen in het kader van de bekercompetitie. Niet echt leuk geloot en gepland, maar het is niet anders.
 

Kalender icoon zaterdag 25 augustus 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers