(samenvatting geplaatst!) Fiks pak slaag voor Excelsior'31 (ondanks weergaloze doelman Arjan Kok)

Foto bij (samenvatting geplaatst!) Fiks pak slaag voor Excelsior'31 (ondanks weergaloze doelman Arjan Kok)

(samenvatting geplaatst!) Fiks pak slaag voor Excelsior'31 (ondanks weergaloze doelman Arjan Kok)

Bekijk hieronder een uitgebreide samenvatting (in HD) van Excelsior'31 TV. De beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews (met Hans van Dijkhuizen en Denis Mahmudov) door Leon Simons



Rijnsburgse Boys - Excelsior'31 4-0 (1-0)
22. Pepijn Kluin 1-0
47. Pepijn Kluin 2-0
75. Bart Freke 3-0
81. Remon van Bochoven 4-0 (penalty)

Opstelling Excelsior'31
Arjan Kok, Andreas David, Maurice Bartelds (46. Kevin Siemelink), John Lubbers, Jan Borghuis (67. Dylan Vosskuhler), Amanuel Isa (80. Maarten Smit), Dennis Rosink, Hakim Ezafzafi, Patrick Gerritsen, Robert Wilens en Marco Aydin
Wissels: Denis Mahmudov, Dylan Vooskuhler, Kevin Siemelink, Maarten Smit, Jody van den Berg en Orshein Eilyo
Geblesseerd: Niek Davina, Cenk Uguz en Gerald Ten Hove  

Rijnsburgse Boys uiteindelijk makkelijk voorbij Excelsior '31
Bron: klik hier 
RIJNSBURG - Vier voor en nul tegen: cijfermatig bezien schoof Rijnsburgse Boys zaterdag makkelijk Excelsior '31 opzij. Maar zo eenvoudig was het niet. Dik een uur beet de thuisploeg zich stuk op de taaie kluif uit Rijssen. Een prachtig schot van aanvaller Pepijn Kluin in de eerste helft, en een kopbal van diezelfde Kluin na een fraaie aanval aan het begin van het tweede deel hadden de topklasser op een marge van twee gezet. Maar tussen beide treffers door, en een kwartier na de 2-0 hadden de Rijnsburgers hun handen vol aan de Rijssenaren.

Omdat Excelsior '31 wel gedwongen werd uit zijn loopgraaf te klimmen, werd de ploeg alsnog een prettig doelwit voor Rijnsburg. En zo konden Bart Freke en Remon van Bochoven de stand naar een mooie 4-0 tillen. Van Bochoven benutte een strafschop na een handsbal.

Met de overwinning werd de 4-2 nederlaag in de seizoensouverture in Hardenberg weggepoetst. Dinsdag wacht alweer de volgende tegenstander voor de titelpretendent. Rijnsburgse Boys gaat dan op bezoek bij Capelle.



 

Kalender icoon zaterdag 25 augustus 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers