Geen akkoord over onderhoud kunstgrasvelden met Excelsior'31

Foto bij Geen akkoord over onderhoud kunstgrasvelden met Excelsior'31

Geen akkoord over onderhoud kunstgrasvelden met Excelsior'31

Bron: klik hier

RIJSSEN - Het voorstel van de gemeente Rijssen-Holten om de huurprijs van de kunstgrasvelden te verlagen van 5011,50 naar 3000 euro per veld in ruil voor het onderhouden van de twee kunstgrasvelden op het sportpark de Koerbelt is door het bestuur van Excelsior '31 niet aanvaard.

De vereniging eist van de gemeente een korting van 5000 euro per veld. Voetbalverenging Excelsior '31 is de verplichting aangegaan dat zij naast de reguliere huur, ook een aanvullende bijdrage van 7200 euro per veld per jaar zullen betalen.

Om in aanmerking te komen voor de korting op de huurprijs zou Excelsior '31 zelf de onderhoudswerkzaamheden dienen uit te voeren. Daarvoor is de aanschaf nodig van onderhoudsmaterieel zoals een bladblazer, lichtgewicht tractor, een sleepdek/borstel en een kriebeleg.

Dat betreft een investering van ongeveer 16000 euro.

De gemeente Rijssen-Holten heeft echter binnen de begroting van de gemeente slechts rekening gehouden met een totaal onderhoudsbudget van 5000 euro per veld inclusief het specifiek uit te voeren onderhoud door Sallandse Wegenbouw (2000 euro per jaar). Dit onderhoud bestaat uit jaarlijks uitvoeren van specialistisch onderhoud. 
 
 
Kalender icoon dinsdag 28 augustus 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers