Excelsior31 2 op trainingskamp in Hoenderloo

Foto bij Excelsior31 2 op trainingskamp in Hoenderloo

Excelsior31 2 op trainingskamp in Hoenderloo

Verslag & foto's: Dieks Geerling



Afgelopen weekend is Excelsior 2 op trainingskamp geweest in het Golden Tulip Victoria Hotel, in Hoenderloo. Dit hotel is de lokatie waar het Nederlands elftal ook vaak vertoeft en ook veel andere internationaal bekende voetbalteams gaan er op trainingskamp als ze belangrijke wedstrijden en/of  toernooien moeten spelen.

Waarom deze unieke kans?
Trainer Fethi Ozerdogan heeft tijdens het ‘Coach van het jaar’ congres in Zwolle een loterij gewonnen, met als hoofdprijs een trainingskamp in Hoenderloo voor een voetbalteam voor 20 personen. Een gelukkige gok voor Fethi en daardoor dus ook voor Excelsior’31 2.

We mochten een datum uitkiezen en onze keus viel op afgelopen weekend. Tegenstander in de beker PH 3 uit Almelo werkte mee om de bekerwedstrijd van zaterdag te verzetten naar donderdag 30 augustus, in Almelo om 20.00 uur. Hartelijk dank PH, hiervoor!

Vrijdagmiddag zijn we om 15.00 uur vertrokken richting Hoenderloo, in ons Excelsior tenue. Toen we bij de entree binnenkwamen,  zagen we een prachtig complex, midden in de natuur/bossen, met een uitstraling van rust.  Bij het inchecken voel je al dat je te maken hebt met personeel dat weet hoe ze met sportmensen om moeten gaan.

Het personeel is heel vriendelijk en staat gelijk voor je klaar als je iets nodig hebt. Ook kun je er gemakkelijk zaken regelen. Toen ik vroeg om een pomp om de ballen mee op te pompen, werd er direct iemand gebeld. We konden met de ballen naar een bepaald gebouw gaan en de ballen werden direct door een medewerker opgepompt.



Na het inchecken hebben we anderhalf uur getraind, op een prachtig voetbalveld in een schitterende en rustige omgeving.  Na afloop van de training hebben we genoten van een heerlijk 3-gangen diner. Na het eten zijn we aan de bar gaan zitten met het hele team en hebben we een potje gebowld. Omdat we zaterdag niet hoefden te voetballen, zijn we met het hele team ook nog wezen stappen in Apeldoorn.



De volgende morgen was het weer vroeg opstaan.  8.30 uur ontbijten en 9.30 uur weer trainen. Enkele jongens, die vrijdags niet konden, sloten aan en zo stonden we om 9.30 uur met een groep van 20 personen klaar om te trainen. Het werd een pittige training.

Om 12.00 uur moesten we uitchecken. Daarna hebben we een hele lekkere lunch gehad en na de tijd zijn we gaan zwemmen en mochten we gebruik maken van de sauna. Om 14.30 hebben we nog een laatste keer rustig getraind met diverse afwerkvormen. Om 16.00 uur zijn we moe, maar tevreden en voldaan naar Rijssen teruggekeerd.



Het waren twee schitterende dagen, waarvan we samen als team erg van hebben genoten en die uitstekend hebben bijgedragen aan de teambuilding.

Als je met je team ook een keer op trainingskamp wilt, kun je kijken op trainingskampen.nl
Voor overige contacten:
Telefoon : 078-6291577
E-mail: info@trainingskampen.nl
Facebook: www.facebook.com/trainingskampen
Twitter: www.twitter.com/trainingskampen
 

Kalender icoon donderdag 30 augustus 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers