Laatste nieuws van de bestuurstafel

Foto bij Laatste nieuws van de bestuurstafel

Laatste nieuws van de bestuurstafel

Vanuit het bestuur zijn de volgende zaken te melden:
 
Jaarlijkse ledenvergadering / bestuursmutaties
De jaarlijkse ledenvergadering wordt gehouden op woensdag 19 september, om 20.00 uur in ons clubhuis. Alle leden zijn hierbij van harte uitgenodigd. Op voorhand kunnen we als bestuur de volgende bestuursmutaties melden:

Marcel Loohuis is met ingang van de ledenvergadering als bestuurslid Voetbalzaken aftredend, en niet herkiesbaar. Met potentiële vervangers worden nog gesprekken gevoerd, zodat we tijdens de ledenvergadering een nieuwe kandidaat aan de leden hopen voor te kunnen stellen. 
 
Ook secretaris Jan van de Kamp legt zijn bestuurstaken neer, vanwege drukke werkzaamheden. Het bestuur zal tijdens de ledenvergadering Jan Wieringa voordragen als zijn vervanger. Uiteraard kunnen de leden tijdens de ledenvergadering ook zelf kandidaten voordragen. 
 
Ledenpas
Vanaf 1 september is de huidige ledenpas, met het groene gras, niet meer geldig. De nieuwe ledenpas (zie onder) is rondom de wedstrijden van ons 1e verspreid, en wat resteert zal per post, of via de leiders worden verspreid. De nieuwe ledenpas is twee seizoenen geldig.

 
Inbraak
De schade van de recente (dubbele) inbraak in ons clubhuis is grotendeels hersteld, mede dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers. Er wordt momenteel nagedacht over een beveiligingssysteem.
 
Nieuwbouw
De nieuwbouw verloopt voorspoedig zoals iedereen kan zien. Binnenkort zal met een groep afgevaardigden een rondleiding worden gemaakt door de nieuwbouw. Dit om de inrichting op elkaar af te stemmen. 

Daarnaast zal op woensdag 12 september a.s. om 16.15 uur de symbolische ‘eerste steen’ worden gelegd door ons erelid J.H. van Brussel, met assistentie van erevoorzitter G. van Losser en voorzitter L. Voortman. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn, is uiteraard van harte welkom
 
Kiosk
De nieuwe kiosk, het verkooppunt op ons terras, is tijdens de wedstrijd tegen GVVV in gebruik genomen. Deze kiosk is geschonken door de Vriendenkring. We zijn er trots op. Onze accommodatie wordt alsmaar mooier. 
 
Kunstgrasveld
De nieuwe kunstgrasvelden worden officieel geopend gelijktijdig met de festiviteiten rondom de nieuwbouw. Uiteraard maken we op dit moment toch al volop gebruik van de ‘ongeopende’ velden ;-)
 
Voetbalactiviteiten
Vanuit de commissie PR en Sponsoring vergaderen a.s. maandag alle actieve commissies van Excelsior om 20.00 uur. Doelstelling is invulling van de jaarkalender en het organiseren van veel avondactiviteiten tussen het einde van het voetbalseizoen en begin van de bouwvak. Nu het sportpark een geweldige facelift heeft gekregen, is een doelstelling om iedere avond na einde van het seizoen een activiteit te organiseren. 
 
Er wordt gedacht aan midzomeravond competitie, damesvoetbal, 35 en 45 + voetbal en zo meer. Verder is het de bedoeling meer toernooien te gaan organiseren, met name ook aan het begin van het seizoen.

Alle ideeën hierover zijn welkom, en kunnen worden gemeld bij Harald Eertink of Pieter Oosthoek.
Kalender icoon zaterdag 1 september 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers