55. Robert Harbers 0-3

Opstelling Excelsior'31 3
Ruud Hofhuis, Jonathan Acis (45. Simon Kool) , Arjan Schooten, Marc Seppenwolde, Kevin Troost, Sjors van Gerresheim, Tom Leussink, Jeroen Dangremond, Robert Harbers (60. Matthijs Zandvoort)  , Anton Acis (45. Luen Mensink) , Rutger v/d Noort (79. Gerwin Immink)

Verslag door Tom Leussink
Zaterdag was de eerste competitie wedstrijd van Excelsior’31 3 tegen Dos’37, in Vriezenveen. We waren goed voorbereid en wisten wat de tegenstander kon. Er werd in het begin goed gevoetbald en we kwamen ook op voorsprong. Door een mooie vrije trap van Sjors kon Tom Leussink gemakkelijk inkoppen, 0-1.

De rest van de 1e helft werd er matig gevoetbald en kwam Dos’37 beter in de wedstrijd. Echte kansen waren er niet in de eerste helft.

De trainer gaf in de rust aan dat we beter met balbezit om moesten gaan en meer druk naar voren moesten geven. Dit zag je ook gelijk in de 2e helft terug. Na een mooie aanval schoot Luen Mensink van ca. 25 meter fan-tas-tisch binnen. Na het 2e doelpunt gaf Dos’37 een beetje de moed op en kregen wij steeds meer ruimte.

Dit resulteerde al snel naar een 3e doelpunt. Een mooie bal van Rutger richting Sjors, die hem wat ongelukkig op de knie kreeg, maar wel voor Robert zijn voeten terecht kwam en goed afrondde, 0-3.

De laatste 30 minuten werd er niet meer gevoetbald. Veel lange ballen en te veel onrust zorgde er voor dat de toeschouwer geen waarde kreeg voor zijn geld.

Maar ja, de 3 punten zijn binnen en we kunnen weer uitkijken naar volgende week.