Foto bij (samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 bekijkt de ranglijst nadrukkelijk van de onderkant na verlies bij Jodan Boys (3-1)

Bekijk hieronder een uitgebreide samenvatting (in HD) op Excelsior'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews door Leon Simons.

Excelsior'31 verliest opnieuw
Bron: klik hier
GOUDA - Excelsior’31 heeft ook de derde uitwedstrijd van dit seizoen in de topklasse niet weten te winnen. Op bezoek bij het gepromoveerde Jodan Boys uit Gouda ging het met 3-1 onderuit.

De bezoekers wachtten bij voorbaat een lastige klus, want het gepromoveerde had de twee eerder gespeelde thuisduels gewonnen. Ook tegen de ploeg uit Rijssen trok Jodan Boys aan het langste eind.

In een gelijk opgaand duel kwam de thuisploeg vlak voor rust op gelukkige wijze op voorsprong. Kees Graafland frommelde de bal gelukkig achter de stand in van Arjan Kok, Jody van den Berg.

Na de pauze bracht Patrick Gerritsen zijn ploeg terug in de wedstrijd, door de gelijkmaker aan te tekenen. Die was echter van korte duur, want vier minuten later zette Thomas Verheijdt de 2-1 op het scorebord. In blessuretijd besliste Graafland het duel uit een counter: 3-1.

Jodan Boys – Excelsior’31 3-1 (1-0)