Erevoorzitter Excelsior'31 maakt genereus gebaar tijdens ledenvergadering

Foto bij Erevoorzitter Excelsior'31 maakt genereus gebaar tijdens ledenvergadering

Erevoorzitter Excelsior'31 maakt genereus gebaar tijdens ledenvergadering

Foto: Excelsior'31 voorzitter Lamber Voortman; daarnaast (v.l.n.r.) erevoorzitter Gerrit van Losser, Anton Dommerholt en Jan Willem Vos, het drietal dat gehuldigd werd vanwege het 60-jarig lidmaatschap van de club van rood en wit. Anton Dommerholt was jarenlang jeugdtrainer bij Excelsior'31. Jan Willem Vos onder meer voorzitter, penningmeester en jeugdtrainer/-leider.

Woensdagavond vond in het clubhuis de jaarlijkse ledenvergadering plaats van Excelsior'31. Een 100-tal leden was getuige van de huldiging van een flink aantal jubilarissen én het afscheids van twee prominente bestuursleden, in de personen van secretaris Jan van de Kamp en bestuurslid Voetbalzaken, Marcel Loohuis.

De vacature van secretaris zal worden ingevuld door Jan Wieringa, de huidige secretaris van de Technische Commissie (jeugd).

Voorzitter Lamber Voortman, die te kennen gaf ook aan zijn laatste seizoen bezig te zijn als beleidsmaker bij Excelsior'31, maakte de ledenvergadering duidelijk dat er een 'werkgroep Voetbalzaken' zal worden gevormd, die op zoek zal gaan naar een geschikte opvolger voor Marcel Loohuis. De verwachting is dat bij de 2013 editie van de ledenvergadering daadwerkelijk een kandidaat voorgesteld zal lunnen worden, aan de ledenvergadering.

Onder Voetbalzaken zullen straks (lees: vanaf het seizoen 2013/2014) eveneens zaken als Dames- /Meidenvoetbal vallen, alsmede G-voetbal. 

Overigens, wanneer Lamber Voortman de voorzittershamer in 2013 neerlegt, staat zijn opvolger reeds klaar. Mits accoord bevonden door de ledenvergadering van september 2013 zal Pieter Oosthoek, bij gezondheid, de scepter overnemen van Voortman.

Het ledenaantal van Excelsior'31 is inmiddels weer 'op peil', na enige transfers van spelers naar 'elders'. Voorzitter Voortman maakte de ledenvergadering duidelijk dat, op de dag van vandaag, Excelsior'31 1667 leden rijk is. Dat aantal zal naar verwachting alleen maar toenemen, met de komst van Dames-/Meidenvoetbal en G-voetbal.

 

Naast een groot aantal jubilarissen met een lidmaatschap van 25 jaar, was er een 5-tal met 40 'dienstjaren', bij Excelsior'31.

Op de foto, v.l.n.r. Henk Dangremond, Jan Rolleman, Johan Harbers, Gradus Lankamp en Klaas Harbers.



Willem Dennekamp (links) werd gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap van Excelsior'31.



Voor bestuurslid Voetbalzaken Marcel Loohuis (rechts) was er een ferme handdruk en een bos bloemen van vice-voorzitter Jan Busscher



Vanwege drukke werkzaamheden heeft secretaris Jan van de Kamp (rechts) besloten zijn positie in het Excelsior'31 bestuur ter beschikking te stellen. Een opvolger werd gevonden in de persoon van Jan Wieringa.

Na de huldiging van alle jubilarissen maakte Excelsior'31 erevoorzitter Gerrit van Losser, kort daarvoor nog in het zonnetje gezet vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap, bekend dat hij 100 euro aan de vereniging schenkt, voor ieder jaar dat hij lid is. Hij maakte overigens wel duidelijk dat deze ludieke (financiele) geste besteed dient te worden t.b.v. de bouw van de nieuwe tribune. 

 

Kalender icoon donderdag 20 september 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers