Foto bij Excelsior'31 3 houdt WVF 2 op 2-2

Mitchel Troost; Marc Seppenwoolde; Tom Leussink; Niek Bakker; Ninos Baysoy; Jeroen Dangremond; Gerwin Immink ('55 Sjors van Gerrisheim); Luen Mensink ('70 Joey Gerritsen Mulkes); Laurens Harbers ('65 Mathijs Zandvoort); Robert Harbers; Anton Acis

10. 1-1 WVF 2
14. 1-2 WVF 2
65. 2-2 Robert Harbers

Verslag door Robert Harbers
Vandaag de vierde wedstrijd van het seizoen, thuis tegen WVF 2. De wedstrijd stond om half 3 op de planning maar omdat de tegenstander bij de Hellendoornse rally stond te kijken trapten we om kwart voor 3 af. Ondanks dat WVF 2 geen goede warming up kon doen, werd Mitchel Troost al binnen 2 minuten getest.

Hierna werd er door ons redelijk gevoetbald. In deze periode maakten wij dan ook de 1-0. Jeroen Dangremond gooit de bal met een verre inworp het strafschopgebied in achter de defensie van WVF. Robert Harbers neemt de bal aan en schiet deze hard diagonaal langs de keeper in de goal.

Na dit doelpunt was WVF 2 de betere ploeg. De scherpte ontbrak bij ons in de verdediging en er werd geen rugdekking gegeven. Daar kwam ook nog eens bij dat er op het middenveld weinig duels werden gewonnen wat resulteerde in een aantal mooie crossballen van WVF 2. Gelukkig was Mitchel Troost keer op keer een sta-in-de-weg voor de aanval van WVF 2. Maar ook dit kon niet lang goed gaan.

In de 10e minuut wist WVF 2 uit één van hun aanvallen de gelijkmaker te scoren en een paar minuten later lag de 1-2 al in het netje achter Mitchel Troost. De hele eerste helft was het verder tegenhouden voor ons en mochten we blij zijn met Mitchel Troost die vandaag weergaloos keepte en ons de hele eerste helft op de been hield.

De 2e helft kwamen we heel anders uit de kleedkamer. Er werd strijd geleverd, de verdediging was scherp en op het middenveld werden meer duels gewonnen. We wist elkaar beter te vinden en er kwamen meer vloeiende aanvallen over de flanken. In de 60e minuut wist Robert Harbers wederom te scoren. Ditmaal was het uit een hoekschop van Jeroen Dangremond. De bal kwam laag bij de eerste paal en Robert Harbers wist hem met links over iedereen heen hoog in het doel te schieten.

Nu stond het weer gelijk en hadden wij het betere van het spel! We kregen de gedachte dat hier op dit moment meer te halen viel. Dat had ook gekund als wij onze kansen er in hadden geschoten. Dit gebeurde niet...

Man of the match was vandaag toch echt Mitchel Troost die ons er talloze keren doorheen wist te slepen met prachtige reddingen.