Zaalvoetballers Excelsior’31 nemen punten mee van Drienerlo

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 nemen punten mee van Drienerlo

Zaalvoetballers Excelsior’31 nemen punten mee van Drienerlo

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben woensdagavond 26 september het uitduel met V.V. Drienerlo met 2-4 gewonnen. Voor deze derby stond Excelsior’31 1 op de tweede plek en V.V. Drienerlo 1 op de derde plek in de Hoofdklasse F, dus een belangrijke overwinning voor de gasten uit Rijssen. Grote man bij Excelsior’31 was Arnoud Baan, die met twee prachtige doelpunten het duel besliste.

Deze wedstrijd stond gepland om 21:00 uur. Bij aankomst om 20:30 uur op de Campus in Enschede bleek Agassi Daneljan na zijn wasbeurt de kledingtas te zijn vergeten. Gelukkig is dit in het mobiele tijdperk snel op te lossen. Oud-keeper Jan Baan bleek nog steeds belangrijk te zijn voor Excelsior’31 en profiteerde van de hogere toegestane snelheid van 130 kilometer per uur. Samen met Ichtus Rahanara, Haaje Postma en Ruud Kreijkes waren ze onderweg naar Enschede om te supporteren, om vervolgens “teruggestuurd” te worden door Alidus ter Harmsel.

Ze waren bereid om de kleding op te halen en in no-time naar Enschede te brengen. De warming-up werd derhalve gedaan in shirts van V.V. Drienerlo (waarvoor dank), waarna "de jongens van Rood en Wit’’ hun eigen kleuren mochten aantrekken.

In de eerste helft had Excelsior’31 het lastig. Door de vele positiewisselingen en de gevaarlijke ballen bij de tweede paal werd het een aantal keer behoorlijk gevaarlijk. Het was echter uitgerekend Agassi Daneljan die voor rust de belangrijke 1-2 scoorde. In de rust had de vervangende coach Alidus ter Harmsel (trainer/coach John Baas was geveld door griep) een aantal omzettingen gedaan, die uitstekend uitpakten. Excelsior’31 had het duel onder controle en liep door tweemaal Arnoud Baan uit naar een verdiende overwinning.

Komende maandag speelt Excelsior’31 opnieuw een uitwedstrijd, ditmaal bij HZC/Veltkamp Tweewielers in Hattem. Eerstvolgende thuiswedstrijd voor het eerste team zal zijn op donderdag 11 oktober tegen Club Hac uit Twello.

Scoreverloop
0-1 Gilano Samangoen
1-1 V.V. Drienerlo
1-2 Agassi Daneljan

Rust:
1-3 Arnoud Baan
1-4 Arnoud Baan
2-4 V.V. Drienerlo

Excelsior’31 1:
Willard Baan, Sander Kwintenberg, Gilano Samangoen, Gerald Keizer, Jos Bruggink, Agassi Daneljan, Arnoud Baan, Maarten Postma.
Coach/Leider: Alidus ter Harmsel
 

Kalender icoon donderdag 27 september 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers