Eerste overwinning zaalvoetballers Excelsior’31 2

Foto bij Eerste overwinning zaalvoetballers Excelsior’31 2

In de Hoofdklasse G heeft Excelsior’31 2 gisteren na één gelijkspel en twee verliespartijen een verdiende 5-2 overwinning behaald tegen FC Andarinyo 1.

Na een afwachtend begin van Excelsior’31, kwam de tegenstander uit Eerbeek middels een knappe individuele actie op een 0-1 voorsprong. Met meer druk naar voren van Excelsior’31, was het Lennart v/d Maat die namens Excelsior’31 de 1-1 op het scorebord zette.

Nog voor rust bewees Niek Haase zijn waarde voor Excelsior’31 2. Met een subtiel hakje zorgde hij voor een 2-1 voorsprong, om vervolgens via een strafschop de 3-1 binnen te schieten.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde en werd de 4-1 door Arend Baan binnen geschoten. Nadat FC Andarinyo de 4-2 maakte, bepaalde Henk Lankamp de eindstand op 5-2

Volgende week donderdag om 20.00 speelt Excelsior’31 2 wederom een thuiswedstrijd. In sporthal de Reggehal is dan ZZV/Sparta 2 uit Nijkerk de tegenstander,

0-1 FC Andarinyo
1-1 Lennart van de Maat
2-1 Niek Haase
3-1 Niek Haase (strafschop)