Excelsior'31 C1 goed uit de start blokken (15 uit 5)

Foto bij Excelsior'31 C1 goed uit de start blokken (15 uit 5)

Excelsior'31 C1 goed uit de start blokken (15 uit 5)

Excelsior'31 C1 is het seizoen uitstekend begonnen in de Hoofdklasse. Met 5 gespeelde wedstrijden en daaruit de volle score van 15 punten en een doelsaldo van 21-4 heeft het zich nu al boven aan weten te vestigen!



De tegenstanders in de eerste 5 wedstrijden waren: Sparta Enschede, FC Trias, de Tubanters, Grol en WVC SKVW Winterswijk.

De voorbereiding van het seizoen liep echter niet zoals gepland was. Dit had mede te maken met het feit dat veel spelers nog laat op vakantie gingen, waardoor we weinig met de vaste spelers konden trainen en oefenen. Ondanks deze afwezigen wisten we tijdens het beker programma redelijke uitslagen neer te zetten.



De 1e wedstrijd verloren we met 1-2 van Oranje Nassau C1 dat uitkomt in de 3e Divisie. Uit bij Hulzense Boys wonnen we met 0-8.

De 3e bekerwedstrijd werd gespeeld tegen Schalkhaar C1 spelend in de 2e Divisie, deze wedstrijd werd met 0-3 verloren. Tijdens al deze wedstrijden werd er meerdere malen een beroep gedaan op spelers van de C2. Deze zijn wij dankbaar voor hen inzet en medewerking.

Tot op heden is het leuk om te zien dat de doelpunten en assists door meerdere spelers gemaakt worden waardoor we niet afhankelijk zijn van bepaalde spelers. Dit betekent dat we met name een erg sterk collectief zijn, dat moeilijk te verslaan is! Dit is ook duidelijk te zien tijdens trainingen en rondom wedstrijden en trainingen, de groep gaat als 1 team met elkaar om!

De aankomende weken staan er voor de C1 wedstrijden tegen Nr.3 NEO uit Borne en Nr.4 HHC Hardenberg op het programma. Belangrijke wedstrijden die het verloop van de competitie zullen gaan bepalen. Bij thuiswedstrijden hopen we dus op steun van u! Wij spelen onze wedstrijden thuis om 10:30 uur op het jeugdveld.



Bent u dus benieuwd naar de talenten van de C1 kom dan snel een keer kijken!

De selectie en begeleiding van de C1 ziet er als volg uit:

Frank Beltman
Sander Gerritsen
Gerald Pas
Mathijs Seppenwoolde
Stijn Beverdam
Bram Meulman
Jasper Veltkamp
Jesse Beltman
Mark van Pijkeren
Ronald van de Berg
Maarten Baan
Emre Hacarlioglugil
Tycho ter Steege
Yilber Haverslag

Trainer: Eelco Segers
Leider: Arjan Meulenkolk
Grensrechter: Ruben Nieuwenhuis


 

 

 

Kalender icoon zondag 30 september 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers