Nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31 2 (samenvatting geplaatst)

Foto bij Nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31 2 (samenvatting geplaatst)

Nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31 2 (samenvatting geplaatst)

Hoofdklasser Excelsior’31 2 heeft gisteravond in sporthal de Reggehal een 2-4 nederlaag geleden tegen ZVV/Sparta 2 uit Nijkerk.

Na een gelijk opgaand begin van de wedstrijd, waren de Rijssenaren aan het eind van de 1e helft niet helemaal bij de les. Na wat geklungel en het niet scherp dekken in de verdediging, stonden de bezoekers bij rust met 0-3 voor.

In de 2e helft tapte Excelsior’31 uit een ander vaatje en bleef het druk naar voren houden op ZVV/Sparta. Halverwege de 2e helft scoorde Lennart v/d Maat de 1-3 en 2-3.

Een van richting veranderd schot leverde bijna de 3-3 op, maar de keeper van ZVV/Sparta was deze avond een sta-in-de-weg voor Excelsior’31 en pareerde met een katachtige reflex ook deze bal.

Door in de laatste minuten alles of niets te spelen, kreeg Excelsior’31 een counter om de oren waar ZVV/Sparta wel raad mee wist; 2-4. Dit was tevens de eindstand.

Volgende week vrijdag (12 oktober) speelt Excelsior’31 2 een uitwedstrijd in Westervoort tegen Sportclub Olympic.

Scoreverloop:

1ste helft
0-1 ZVV/Sparta 2
0-2 ZVV/Sparta 2
0-3 ZVV/Sparta 2

2de helft
1-3 Lennart van de Maat
2-3 Lennart van de Maat
2-4 ZVV/Sparta 2

Excelsior’31 2:
Marien Baan (k), Harmen van de Maat, Lennart van de Maat, Gerard ten Berge, Henk Lankamp, Harmen Baan, Gilano Samangoen en Gerald Keizer
Coach / Leider: Ichtus Rahanra
 

Kalender icoon vrijdag 5 oktober 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers