Ruime nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31 2

Foto bij Ruime nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31 2

Afgelopen vrijdagavond reisden de spelers en coach van Excelsior’31 2 af naar Westervoort voor een wedstrijd tegen Sportclub Olympic 1. Na een 1-0 ruststand, kreeg men uiteindelijk een 6-1 nederlaag aan de broek.

Sportclub Olympic zette Excelsior’31 al vroeg onder druk, waardoor Excelsior’31 moeilijk aan voetballen toe kwam. In de omschakeling lagen er wel kansen, wat resulteerde in veel kansen over en weer. De ruststand was slechts 1-0 in het voordeel van Sportclub Olympic, waar 5-4 ook niet had misstaan.

In de eerste tien minuten van de 2e helft was de concentratie bij Excelsior’31 ver te zoeken. In een mum van tijd liepen de gastheren uit naar een 5-0 voorsprong. Hierna scoorden beide ploegen eenmaal, wat resulteerde in een 6-1 eindstand.

Aankomende donderdag speelt Excelsior’31 2 een belangrijke wedstrijd in de strijd om handhaving in de Hoofdklasse G. Om 20:00 uur is dan ESA 2 uit Arnhem de tegenstander.