Geen doelpunten bij CSVA 3 - Excelsior'31 3

Foto bij Geen doelpunten bij CSVA 3 - Excelsior'31 3

Opstelling Excelsior’31 3:
Ruud(k), Mark, Niek, Tom, Simon, Gerwin, Ninos, Mo, Anton, Jeroen, Robert.
Wisselspelers: Frank, Joey, Teun, Jonathan.

Verslag door Tuutinho
Zaterdag stond de wedstrijd tegen CSV Apeldoorn 3 op het programma. Na een verlies van 5-0 had CSV wat recht te zetten tegen de mannen van Excelsior’31 3 die vorige week in de laatste minuut wonnen van Sparta Enschede (4-3). Helaas voor de toeschouwers die een spektakel hadden verwacht tussen beide ploegen begon de wedstrijd erg matig aan beide kanten.

Er waren weinig kansen voor beide ploegen, maar toch wist CSV een dot van een kans te missen. De spits van CSV kreeg de bal ingespeeld van achteruit waarna hij knap wegdraaide bij Tom en alleen kon doorlopen op Ruud. Het geluk was aan onze zijde toen we zagen dat de bal hard naast geschoten werd. Het enige wapenfeit wat wij er tegenover stelden was een goede individuele actie van Gerwin, maar hij wist deze helaas niet af te ronden. En zo gingen we de rust in met 0-0.

Het was wel duidelijk dat we de 2e helft uit een ander vaatje moesten tappen en de trainer paste twee wissels toe. Frank kwam erin voor Ninos en Jonathan kwam voor Mo. We begonnen redelijk in de 2e helft en we begonnen zelfs hier en daar kansen te creëren. Helaas was dit voor korte duur en gingen weer verder waar we de eerste helft waren gestopt, een zeer matige pot op de mat leggen.

Toch probeerden we stiekem de drie punten mee te nemen naar Rijssen en brachten een extra spits in de vorm van Teun. Hier en daar kregen we nog een mogelijkheid bij dode spelmomenten, maar ook deze vielen er niet in. Smet op de wedstrijd was een zo lijkt het een zware blessure van Simon die gelijk rond de 75 minuut werd vervangen door Joey.

Voordat we er erge in hadden en de toeschouwers wakker werden gemaakt door de fluit van de jonge maar goed fluitende scheidsrechter was het afgelopen. Eindstand een zeer terechte 0-0.

Aankomende donderdag spelen we voor de beker uit om 20.00 tegen Bornerbroek 2.