Overzicht activiteiten en nieuwe producten Activiteitencommissie

Foto bij Overzicht activiteiten en nieuwe producten Activiteitencommissie

Overzicht activiteiten en nieuwe producten Activiteitencommissie

Fanartikelen



Dit seizoen is de collectie fanartikelen alweer verder uitgebreid. Vanaf nu zijn ook nieuwe Caps, Slabbetjes en Ballen te koop.

Vooral de ballen zijn een echte aanwinst, een uit drie lagen opgebouwde topkwaliteit bal van echt leer voor maar € 15,-.



De bal is voorzien van een stoer motief en uiteraard het Excelsior’31 logo, door het lage gewicht uitermate geschikt voor de jeugdige voetballer.

De rood witte cap is voor jong en oud en voorzien van een handige sluiting zodat iedereen hem past. Voor € 10,- ben je de trotse eigenaar van deze unieke cap.



Ook voor de jongste Excelsior’31 fans is er niets moois, een schitterende, speciaal ontworpen slabber! Deze kost maar € 5,-.

Al deze mooie fanartikelen zijn ontworpen en geleverd door Fanart.nl, die wij ook erg dankbaar zijn voor hun hulp. Kijk snel op www.fanart.nl en laat ons weten als er speciale wensen zijn.

Om er voor te zorgen dat u de fanartikelen voor Sinterklaas in huis heeft, is er een speciale Sinterklaas verkoopavond georganiseerd, donderdag 8 november van 18.30 tot 20.00.

Activiteiten
Ook dit jaar zal de Activiteitencommissie tal van activiteiten organiseren. Zoals iedereen gewend is komt dit jaar Sinterklaas ook weer speciaal langs voor de F’jes en mini’s. Deze keer heeft de goedheiligman een gaatje gevonden in zijn agenda op vrijdag 30 november.

Om iedereen een goed plekje te geven tijdens deze speciale avond, zal hij en zijn pieten jullie ontvangen bij het Fletcher Hotel de Sallandse Heuvelrug. De NK en EK groep om 18.00 en de WK, F1 t/m F3 om 19.30. Komt allen, er staan een mooi cadeau op jullie te wachten.

20 december organiseert de activiteitencommissie haar jaarlijkse Kerstbingo. Iedereen is bij deze alvast van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze gezellige avond vol mooie prijzen!

22 december wordt voor de eerste keer een FIFA 13 toernooi georganiseerd, dit jaar voor de A en de B jeugd. Maar liefst 16 schermen en playstations staat klaar om de 100 deelnemers te laten strijden om de titel van FIFA13-kampioen van Excelsior’31!

Aanwezig om 13.00 en rond 18.00 zullen we weten wie er de allerbeste is! Kom in de clubkleuren en geniet van de spanning en strijd! Iedereen is welkom om te komen kijken.

3 januari wordt het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi georganiseerd in de Reggehal. Helaas heeft de activiteitencommissie dit jaar maar 1 dag de beschikking over de zaal en zelfs op die dag zijn het aantal uren ingekort. We kunnen en mogen dit jaar maar van 8 tot 5 in de zaal waardoor we niet alles kunnen organiseren wat we graag willen.

Hier hebben we jammer genoeg geen invloed op. Donderdag 3 januari wordt er, ondanks de beperkte beschikbaarheid, wel een toernooi georganiseerd voor de NK en EK vanaf 08.00 en de WK, F1 t/m F3 vanaf 12.30. Hou de posters goed in de gaten om te zien hoe laat je aanwezig moet zijn!

2013 In de tweede helft van dit seizoen zal er onder andere nog een bowlingavond georganiseerd worden voor de D-jeugd. In mei zal er een vossenjacht gehouden worden voor de E-jeugd. Houd de website en de posters in de gaten voor alle nieuwe activiteiten.

Ten slotte willen wij Bestisol Isolatie en B & B Totaaldak Rijssen B.V. bedanken voor het beschikbaar stellen van schitterende nieuwe jassen voor de leden van de Activiteitenomissie. Door deze jassen staan we er weer warmpjes bij tijdens alle activiteiten en lotenverkoop, BEDANKT!

Alsof dit nog niet genoeg is heeft Reproshop Contrast de leden ook nog eens een mooie, herkenbare polo geschonken.

Binnenkort zal er een mooie foto gemaakt worden van alle leden in het nieuw.

Kalender icoon maandag 5 november 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers