Zure nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31 2 (samenvatting geplaatst)

Foto bij Zure nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31 2 (samenvatting geplaatst)

Zure nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31 2 (samenvatting geplaatst)

Afgelopen donderdag hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 2 wederom een nederlaag geleden in de Hoofdklasse G. Thuis in sporthal de Reggehal was ESA 2 uit Arnhem met 2-3 te sterk.

ESA is een ploeg die vroeg druk zet, met name in het begin van de wedstrijd hadden de spelers van Excelsior’31 2 daar moeite mee. ESA kwam dan ook terecht op een 0-2 voorsprong. Hierna kwam Excelsior’31 beter in het spel, wat vervolgens ook de 1-2 opleverde, door een doelpunt van Niek Haase. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kreeg Excelsior’31 een aantal grote kansen op de gelijkmaker, echter deze viel niet. Sterker nog, bij een corner van ESA “sliep” men bij Excelsior’31 en schoot een inlopende man van ESA de 1-3 binnen. Kort hierna scoorde Arnoud Baan (hij verving zijn geblesseerde neef Harmen Baan) de 2-3 en was er nog voldoende tijd om op jacht te gaan naar de 3-3 en misschien wel meer.

Excelsior’31 bleef kansen krijgen, maar de paal stond tot twee keer toe in de weg en de keeper van ESA voorkwam een aantal keren knap de gelijkmaker. De zeker verdiende gelijkmaker viel niet en Excelsior’31 stond wederom met lege handen.

Volgende week vrijdag (26 oktober) speelt Excelsior’31 2 om 21:15 uur een bekerwedstrijd tegen Topklasser FC Anatolia uit Lelystad. Dit betreft een “thuiswedstrijd” in sporthal de Diekmanhal in Enschede, dit i.v.m. de gesloten sporthallen in Rijssen.

Scoreverloop

0-1 ESA
0-2 ESA
1-2 Niek Haase

Rust:
1-3 ESA
2-3 Arnoud Baan

Exelsior’31 2: Marien Baan (k), Lennart van de Maat, Gerard ten Berge, Henk Lankamp, Arend Baan, Niek Haase, Arnoud Baan en Gerald Keizer
Coach/ Leider: Ichtus Rahanra
 

Kalender icoon zaterdag 20 oktober 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers