Zaalvoetballers Excelsior’31 1 winnen lastige uitwedstrijd bij DZZV/Voicedata 1 (samenvatting geplaatst)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 1 winnen lastige uitwedstrijd bij DZZV/Voicedata 1 (samenvatting geplaatst)

Zaalvoetballers Excelsior’31 1 winnen lastige uitwedstrijd bij DZZV/Voicedata 1 (samenvatting geplaatst)

Maandagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de uitwedstrijd bij DZZV/Voicedata uit Denekamp met maar liefst 0-6 gewonnen. Daar het een uitwedstrijd betrof van de nummer twee bij de nummer vijf op de ranglijst werd vooraf een veel lastigere wedstrijd verwacht, maar door een uitstekende teamprestatie wist Excelsior’31 deze wedstrijd overtuigend naar zich toe te trekken. Voor de tweede keer werd ook de nul gehouden, wat voor een groot deel op het conto van de met afstand beste keeper van de Hoofdklasse F Willard Baan kan worden gezet.

Doordat verdediger Jos Bruggink en aanvaller Agassi Daneljan voor weken uitgeschakeld zijn, waren de vervangers Harmen van der Maat en Henk Lankamp. Zij speelden uitstekend mee, waaruit blijkt hoe belangrijk het is dat het tweede team op hetzelfde niveau speelt.

Vanaf de aftrap speelde Excelsior’31 de bal rond en zonder tussenkomst van de tegenstander werd het 0-1 door de revelatie van het seizoen Gilano Samangoen. Door opnieuw een schitterende vrije trap van de grote, kleine man Sander Kwintenberg werd het 0-2.

Na rust had Excelsior’31 beter grip op het aanvalsspel van DZZV/Voicedata en combineerde het vrolijk naar een 0-6 overwinning. Doordat koploper ABC/Hekwerk nipt won tegen Club HAC met 6-4 blijft het gat zes punten, maar weet het wel dat Excelsior’31 de druk erop blijft houden.

Volgende week donderdag 15 november speelt Excelsior’31 de derby thuis tegen Hoekje/Toyota uit Oldenzaal, wat wederom een spektakel belooft te worden om 20:00 uur in sporthal de Reggehal

Doelpuntenmakers Excelsior’31: Arnoud Baan 2x, Sander Kwintenberg 2x, Gilano Samangoen en Henk Lankamp.

Excelsior’31 1: Willard Baan, Sander Kwintenberg, Gilano Samangoen, Gerald Keizer, Harmen van de Maat, Arnoud Baan, Maarten Postma en Henk Lankamp
Coach: John Baas
Leider: Alidus ter Harmsel
 

Kalender icoon dinsdag 6 november 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers