Excelsior'31 3 stevig over de knie bij koploper ASV Dronten 2 (5-0)

Foto bij Excelsior'31 3 stevig over de knie bij koploper ASV Dronten 2 (5-0)

Ruud Hofhuis (k), Marc Seppenwoolde, Danny Spin (45. Luen Mensink), Niek Bakker, Tom Leussink (25. Jonathan Acis),  Sjors van Gerresheim, Robert Harbers, Laurens Harbers (50. Jeroen Dangremond) , Stephen Jansen, Anton Acis, Theun Brandriet

Wissels:
Jeroen Dangremond, Jonathan Acis en Luen Mensink

Weer geen winst voor Excelsior’31 3
Verslag door Tom Leussink
Vandaag stond de belangrijke wedstrijd tegen asv Dronten op het programma. Zouden we deze winnen zouden we aansluiten bij de koplopers. Jammer genoeg was het na 2 minuten voetbal al raak voor Dronten.

We voetbalden niet goed en waren te slap in de duels. Dit resulteerde in een 2e doelpunt voor Dronten.Iedereen wist het, de 2e helft moest echt beter.

Jammer genoeg konden we de wedstrijd niet omdraaien en viel de 3-0 na een goed uitgespeelde aanval van Dronten. Zij zetten veel druk en ging er als collectief vol voor. Wij hadden hier geen antwoord op en ze konden makkelijk voetballen en creëerden veel ruimte op het middenveld.

Wij hadden weinig in te brengen. Dit resulteerde gauw na een 4-0 achterstand.  In de loop van de 2e helft wisten wij de eerste kansen te creëren, maar jammer genoeg werd hier niet uit gescoord.

De 5-0 kon haast niet uitblijven. Het duurde daarom ook niet lang voordat ze scoorde. Dronten was gewoon op alle fronten een klasse beter.  Maar we moeten niet bij de pakken neer gaan zitten.

We moeten als team er volgende week alles aan doen om te winnen.

En ik ben er van overtuigd dat wij dat ook gaan doen!