(sfeerimpressie geplaatst!) Heracles Almelo scoort met druk bezochte clinic voor Rijssense voetbaljeugd

Foto bij (sfeerimpressie geplaatst!) Heracles Almelo scoort met druk bezochte clinic voor Rijssense voetbaljeugd

(sfeerimpressie geplaatst!) Heracles Almelo scoort met druk bezochte clinic voor Rijssense voetbaljeugd

Klik hier voor 30 foto's (copryright www.excelsior31.nl). 



Foto: Elena Jarova  

Bekijk hieronder een korte sfeerimpressie van de middag, op Excelsior'31 TV (gefilmd door Gerard Nieuwenhuis en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis).



'Scoren, scoren' voor de droom om ooit als profvoetballer te schitteren
Bron: dagblad TC Tubantia
RIJSSEN - ; "Scoren, scoren! Meteen afmaken", schalt de stem van Lerin Duarte over de voetbalvelden op sportpark de Koerbelt. Vier spelers van Heracles Almelo, onder wie Duarte en Thomas Bruns uit Wierden, geven deze middag een voetbalclinic aan E-pupillen van alle voetbalclubs uit Rijssen-Holten. Ouders, opa's en oma's zitten aan de kant met hun fototoestellen en camera's in de aanslag. Een enkeling heeft voor het zich in het zweet werkende kroost een bidon klaar liggen.



Foto: Elena Jarova

Na een uur arbeid zit de clinic, waarbij uiteraard allerlei spellen met een bal worden gedaan, er op. Even hebben de ruim honderd deelnemers geproefd van het leven van de profvoetballers.

De vijf Heraclieden hebben zich inmiddels verzameld bij een tafel als de jeugd dan eindelijk mag doen waar het de hele tijd op heeft gewacht: jagen op hun handtekeningen.



Ruben Middag (Excelsior'31 E1) met zijn grote voorbeeld Samuel Armenteros, van Heracles Almelo
 
                           

Excelsior'31 E1 keeper Renze 'Casillas' Goorman poseert met Samuel Armenteros

Heracles ‘on tour’ groot succes bij Excelsior’31
RIJSSEN - Woensdagmiddag 14 november was het dan eindelijk zo ver. In totaal 150 E-jeugdspelers van de voetbalverenigingen binnnen de gemeente Rijssen-Holten namen deel aan de Heracles On Tour clinic. Voor de locatie en samenwerkende organsatie was gekozen voor Excelsior’31.



“We willen met Heracles Almelo on Tour ons maatschappelijke gezicht nog nadrukkelijker tonen”, aldus commercieel directeur Rob Toussaint. Op het programma stonden een viertal activiteiten begeleidt door leerlingen van het ROC van Twente. Ook waren er enkele profspelers bij betrokkken die hier en daar hun kunsten lieten zien, zoals: Samuel Armenteros, Thomas Bruns, Lerin Duarte en Mike te Wierik. Ook assistent trainer René Kolmschot was van de partij.

Bij aankomst ontvingen alle deelnemers een flesje fris en werd de teamindeling bekend gemaakt. Vervolgens werden er verschillende activiteiten beoefend zoals, het mega-voetbal-spel, een estafette vorm en penalty-punt-schieten. Na een dik uur bewegen konden de deelnemers een handtekening bemachtigen van hun favourite speler en kregen ze een Heracles goodie-bag mee.

“Een fantastische middag voor de jeugd waarmee wij, net als Heracles, onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal gebied willen laten zien en vergroten”, aldus Jelte van der Berg. Laatstgenoemde is werkzaam als combinatiefunctionaris onderwijs-sport voor Excelsior’31 en het ROC van Twente.



Foto: Elena Jarova

Sinds dit jaar is er een “Gezonde Leefstijl” programma ontwikkeld voor leerlingen van het ROC, locatie Rijssen. Verschillende gezondheidgerelateerde thema’s worden aangeboden voor deze doelgroep, wat met name jongens uit de bouw (in opleiding) betreft.

Binnenkort meer over dit programma  waarbij Jarno Hams (sterkste man van Nederland) een viertal clinics  Arbo & Kracht kwam verzorgen.  
 

Kalender icoon donderdag 15 november 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers