Terugkeer Marco Hopman enige positieve aan bekerdebacle Excelsior'31 2

Foto bij Terugkeer Marco Hopman enige positieve aan bekerdebacle Excelsior'31 2

Bekerwedstrijd Excelsior’31 2 – Hulzense Boys 2 1-2 (1-2)
Opstelling Excelsior’31 2:
Patrick Loohuis, Ninos Baysoy, Niek Bakker, Johan Wessels, Gertjan Wilbers, Remco Gombert, Mohammed Ali, Stephen Jansen, Maarten Smit, Jelte van der Berg en Marco ten Bolscher
Wissels: Robin Schar, Reno Timmerman, Kevin Troost, Yorick Calkhoven, Marco Hopman, Gertjan Schultink en Ruud Hofhuis

Verslag door: Stephen Jansen
Zaterdag de bekerwedstrijd thuis tegen Hulzense Boys 2, we hadden wat recht te zetten omdat het 1e van hun van ons 1e had gewonnen en het 2e ook van ons 3e had gewonnen.

We begonnen niet goed aan de wedstrijd en waren de bal dan ook steeds heel snel kwijt, De hele verdediging was anders dan normaal en dan kon je dan ook goed merken. Hulzen kwam er een paar keer goed doorheen door doorkoppende lange ballen. Dit resulteerde dus ook in de 0 – 1 voor Hulzen.

We kwamen er een paar keer goed uit via de rechterkant met Maarten Smit en Jelte van der Berg maar dit leverde nog geen doelpunt op.Door een afgeslagen cornerbal krulde een middenvelder van Hulzen de bal mooi achter Patrick Loohuis en zo stonden we dus ineens 0 – 2 achter.

Weer kwamen we er aan de rechterkant doorheen en Maarten Smit gooide de bal voor, door slecht verdedigen van Hulzen kwam de bal voor de voeten van Marco ten Bolscher en schoot de 1 – 2 binnen. Dit was dan ook gelijk de ruststand.

Na de rust kwamen Yorick Calkhoven en Reno Timmerman het veld in. We begonnen de 2e helft goed en kregen dan ook een aantal goede kansen maar er werd niet gescoord. Hulzen had in de 2e helft niet meer dan een paar counteraanvallen en we waren duidelijk de betere partij maar er vielen geen doelpunten.

Het enige positieve aan de wedstrijd was het feit dat Marco Hopman zijn eerste speelminuten weer heeft gemaakt.

Deze wedstrijd snel vergeten en op naar volgende week daar wacht HHC op ons in de competitie.