Zaalvoetballers Excelsior'31 1 hebben vervroegd pakjesavond in Putten (samenvatting geplaatst)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior'31 1 hebben vervroegd pakjesavond in Putten (samenvatting geplaatst)

Zaalvoetballers Excelsior'31 1 hebben vervroegd pakjesavond in Putten (samenvatting geplaatst)

Woensdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 zich uitstekend gerevancheerd voor het gelijke spel in de laatste wedstrijd tegen Jong Eagles. Uit bij laagvlieger SV Putten werd het een eclatante uitslag van 0-10! Deze cijfers zijn het bewijs van de groei van de jonge ploeg van trainer John Baas. SV Putten trad vrijwel met het zelfde team aan als vorig seizoen en toen werd deze wedstrijd met 5-1 verloren door Excelsior’31. Door deze overwinning heeft Excelsior’31 de tweede plaats in de Hoofdklasse F weer steviger in handen en wordt het gat met koploper ABC/Hekwerk uit Heerde teruggebracht tot vijf punten met een wedstrijd meer gespeeld.

Voor het eerst maakte de hoofdmacht van Excelsior’31 dit seizoen gebruik van het nieuwe spelersbusje. Omdat ook cameraman Jan Nijkamp van Multivideo was ingeladen was het een gezellige boel op de heen- en vooral de terugweg. In dit busje werd het duidelijk dat ook SV Putten in het rood speelt en rees de vraag of Excelsior’31 wel de nieuwe, fraai blauwe uitshirts had meegenomen; niet dus. Gelukkig was het troubleshooter Ichtus Rahanra die bereid werd gevonden om ook de reis naar Putten te maken. Voordeel voor hem was dat Excelsior’31 hierdoor deze avond een nieuwe sponsor had voor een avond: ASAH Company.

Met de weer van een blessure herstelde Agassi Daneljan op de plek van de gekwetste Maarten Postma (enkel) begon Excelsior’31 zoals zo vaak uitstekend aan de wedstrijd en was het in no-time 0-3. Hierna zette VV Putten wel aan, maar in plaats van 1-3 werd het voor rust nog 0-4 door een fraaie getrainde hoekschop van Sander Kwintenberg.

Na rust liep Excelsior’31 vrij makkelijk uit en werd er voor het eerst de dubbele cijfers gehaald, waarna het houden van de nul de belangrijkste doelstelling werd. Met enkele prachtig uitgespeelde aanvallen, was Arnoud Baan de grote man vier treffers en een handvol assists.

Volgende week komt het eerste team van Excelsior’31 niet in actie. Eerstvolgende wedstrijd staat op de rol voor donderdag 13 december om 20:00 uur. In de Reggehal in Rijssen zullen de degens worden gekruist met VSCO’61 uit Oosterwolde.

Doelpuntenmakers Excelsior’31 1: Arnoud Baan 4x, Sander Kwintenberg 2x, Agassi Daneljan 2x, Gilano Samangoen en Henk Lankamp,

Selectie Excelsior’31 1: Willard Baan (k), Sander Kwintenberg, Gilano Samangoen, Gerald Keizer, Henk Lankamp, Arnoud Baan, Agassi Daneljan, Harmen van de Maat.
Coach: John Baas
Leider: Alidus ter Harmsel
Cameraman: Jan Nijkamp
 

Kalender icoon donderdag 29 november 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers