Sinterklaasfeest Activiteiten Commissie voor F-jeugd doorslaand succes

Foto bij Sinterklaasfeest Activiteiten Commissie voor F-jeugd doorslaand succes

Sinterklaasfeest Activiteiten Commissie voor F-jeugd doorslaand succes

Verslag door Ard Jan Dennekamp (Activiteiten Commissie Excelsior'31)

* Sinterklaasfeest Excelsior'31 F-jeugd, bij @FHSalland (Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug) - 31 foto's



De afgelopen dagen waren vol onzekerheid, met vragen als: “Komt hij wel? Wie moet naar voren komen en wie staat er het grote boek?”

Een ding wat wel zeker is, is dat de Sint iedere speler eens goed in zich opgenomen had op vrijdag 23 november. Tijdens die bewuste avond was de Sint te vinden op het mooie sportpark De Koerbelt en hij zag dat iedereen zijn beste deed om de minicompetities sportief te houden en er een gezellige avond van te maken. Dit stemde de Sint tevreden.

Klokslag half zes wisten de eerste mini’s de weg al te vinden richting het Fletscher Hotel Sallandse Heuvelrug. De Pieten hadden gelukkig de TomTom goed ingesteld en waren al aanwezig om iedereen welkom te heten.

Veel zenuwachtige en rode gezichten, (of was het zo warm in de zaal?), waren te bespeuren toen ieder team netjes een plekje zocht in de zaal. Het stemde de Pieten tevreden dat bijna ieder team zijn tenue had aangetrokken en dus ook herkenbaar zou zijn voor de Sint, hij wordt er immers niet jonger op.

Onder luid gezang bracht de Hoofdpiet de Sint naar de zaal. Menig handje werd geschud en daarna gevuld met pepernoten.

De Sint had na uren van scouting over ieder team wat opgeschreven in het grote boek. Alleen waar waren al die aantekeningen gebleven? 

                              


Even was er paniek, het grote boek bleek leeg te zijn! De Hoofdpiet had het verkeerde boek meegenomen! Gelukkig was Amerigo nog niet weg en kon het goede boek alsnog opgehaald worden; de opluchting was te voelen in de zaal.

                   

Iedereen team, of ze nu eerste of laatste stonden, mocht bij de Sint komen en zoals gezegd, hij kende iedereen en wist over alle spelers wel iets te vertellen. Na ongeveer een uur was het afgelopen voor de NK en EK, iedere speler mocht een mooi kado ophalen. Een tas gevuld met een rode Excelsior’31 bidon, kortingsbonnen, poster en snoepzak lag er klaar. Enthousiast haalden alle spelers deze op.



De Sint en Pieten hadden geen rust, om 19.30 stonden de F1, F2, F3 en WK groepen al zenuwachtig klaar. Handen vol pepernoten werden er uitgedeeld om de spelers rustig te houden. Om half acht precies werd er gezongen en ook deze keer kwam de Sint gelukkig binnen.

Ook van deze groepen wist de Sint de spelers bij naam en positie te noemen. Dat er enig voetbaltalent te vinden is onder het Pietengilde bleek keer op keer, zeker toen de pieten de bal maar liefst twee keer hoog wisten te houden. De F3, F2 en F1 werden ook zeker niet vergeten en absolute hoogtepunt was het masaal inzetten van het, voor de Sint moderne, Pieten Stijl lied.

                                      

Ook voor de WK en F’jes stond de gevulde tas klaar en alle spelers verlieten tevreden het hotel.

De Sint bedankt iedereen die aanwezig was op deze mooie avond voor alle hulp, belangstelling en mooie gezang. Toen iedereen tevreden lag te slapen hebben de Sint en zijn Pieten de afspraak gemaakt met de Activiteitencommissie dat ook volgend jaar de jeugd van Excelsior’31 niet wordt vergeten. 

                                 

Goed om te horen en namens de Sint wordt dezelfde Activiteitencommissie bedankt voor de goede zorgen.

Langs deze weg willen wij Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug dank zeggen voor het beschikbaar stellen van deze, unieke locatie, in de bosrijke omgeving van het Rijssense Schwarzwald.

Tenslotte wordt u er op geattendeerd dat 20 december de jaarlijkse Kerstbingo plaats vindt in de Kantine. Aanvang 20.00, zaal open 19.30.
 

Kalender icoon maandag 3 december 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers