Fotowanden in sponsorruimte nieuwe tribune zijn geplaatst!

Foto bij Fotowanden in sponsorruimte nieuwe tribune zijn geplaatst!

Fotowanden in sponsorruimte nieuwe tribune zijn geplaatst!



Inmiddels zijn ook de fotowanden in de nieuwe sponsorruimte geplaatst. Een uniek stukje historie van Excelsior'31!

Met dank aan een enthousiast team van Excelsior’s ‘zilveren sponsor’ Asito is vandaag een begin gemaakt aan het reinigen van het interieur, van de fonkelnieuwe tribune.

Ook vrijwilligers van Excelsior’31 verleenden hand- en spandiensten, bij de reinigingswerkzaamheden.

Middels onderstaande fotoreportage krijgt u een zekere indruk hoe fraai de tribune, niet alleen van de buitenkant, maar met name aan de binnenzijde, er uit ziet.

De 18 kleedkamers zijn allemaal ‘klaar voor gebruik’, momenteel wordt de laatste hand gelegd aan met name het interieur van de businessruimte én de keuken, in ‘de nieuwe Top’.

Bij de nieuwjaarsreceptie op 2 januari bent u allen van harte welkom een bezoek te brengen aan deze unieke tribune, met indrukwekkende kleedaccommodatie en imponerende sponsorruimte.

Een pareltje, kunnen we u verzekeren!

Asito, de zekerheid van beter schoon
Asito is, met ruim 90 lokale vestigingen, de facilitaire dienstverlener met de hoogste dekkingsgraad in Nederland. Met als doel? U als opdrachtgever alle zorgen rondom en in uw gebouwen die niet uw eigen corebusiness betreffen uit handen nemen!

Asito heeft zich van een schoonmaakbedrijf ontwikkeld tot een vraaggestuurde aanbieder van een zeer breed pakket aan facilitaire diensten. Dat doen ze met ruim 12.000 gekwalificeerde medewerkers, die zich enthousiast inzetten om voor u als opdrachtgever een optimaal resultaat te bereiken.

Bijzondere marktsegmenten als de voedingsmiddelenbranche, de gezondheidszorg, de transportwereld en de recreatiebranche worden door Asito bedient met vier specialistische divisies. Daarin zijn de specifieke kennis en vaardigheden gebundeld die voor deze branches nodig zijn.

Asito staat voor topkwaliteit in facilitaire dienstverlening. En dat wordt gewaardeerd! Bij het recente onderzoek 'Imago Blauwdruk Facilitaire Dienstverlening' van Blauw Research kwam Asito, voor het vierde jaar op rij, op het criterium kwaliteit uit de bus als de absolute nummer één van Nederland!

Asito Rijssen BV
Spoelerstraat 23 Rijssen
Tel.  0548 - 539500
Website: www.asito.nl

 

Kalender icoon woensdag 19 december 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers