Alex Pas en Marleen Stam winnen Nissan Kia Beltman darttoernooi

Foto bij Alex Pas en Marleen Stam winnen Nissan Kia Beltman darttoernooi

Alex Pas en Marleen Stam winnen Nissan Kia Beltman darttoernooi

Foto's: Jan Nijkamp
Klik
hier voor een video-impressie van het dartevenement, door Jan Nijkamp



Afgelopen zaterdag heeft Alex Pas het Nissan Kia Beltman darttoernooi gewonnen. Dit jaarlijks terugkerende darttoernooi werd georganiseerd door de Supportersvereniging Excelsior ’31. De voorrondes werden dit jaar op donder- en vrijdagavond afgewerkt in de kantine op de Koerbelt.

De finalepoules werden op zaterdagmiddag afgewerkt en langzaam maar zeker bleven de betere darters over. In de eerste halve finale wist Michel Wold zich ten koste van Frank Averesch te plaatsen voor de finale. In de 2e halve finale verloor Ferdinand van de Velde van Alex Pas. Dit terwijl Ferdinand de winnaar van vorig jaar (Ard ter Keurst) wist te verslaan.

In de finale bleek dat Alex Pas zich dit jaar terecht de beste darter van Excelsior ’31 mag noemen, hij was goed op dreef en wist steeds erg snel te checken. De prijs voor de hoogste uitgooi van het toernooi was voor Jan Kosters; hij wist het hoge puntenaantal van 117 uit te gooien.

Bij de dames wist Marleen Stam haar favorietenrol waar te maken door in de finale Bertha Wolterink te verslaan.

De publieke belangstelling was weer groot en de kantine daardoor behoorlijk gevuld.

De Supportersvereniging Excelsior ’31 kan weer terugkijken op zeer geslaagd en bovendien sportief verlopen Nissan Kia Beltman darttoernooi.

 

Kalender icoon maandag 7 januari 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers