Korting voor Excelsior’31 leden bij reisbureau VakantieXperts

Foto bij Korting voor Excelsior’31 leden bij reisbureau VakantieXperts

Korting voor Excelsior’31 leden bij reisbureau VakantieXperts

RIJSSEN - Nu de komende dagen in Nederland de dooi nadrukkelijk zijn intrede doet, is het voor de wintersportliefhebber raadzaam een bezoek te brengen aan het reisbureau. Bijvoorbeeld bij VakantieXperts, aan de Watermolen 18, in Rijssen. VakantieXperts Rijssen is vanzelfsprekend óók het adres om nu reeds uw zomervakantie bespreken.

Profiteer van hoge vroegboekkortingen en boek uw vakantie nu bij VakantieXperts te Rijssen.

Voor de Excelsior’31 leden is het interessant te weten dat men maar liefst 5% korting krijgt, wanneer men een reis boekt bij VakantieXperts Rijssen. Dit uitsluitend op vertoon van uw Excelsior’31 ledenkaart. Voor de duidelijkheid: deze zeer interessante korting is uitsluitend geldig bij nieuwe boekingen!

VakantieXperts stelt dan ook: ‘Uw mooiste vakantie is ons werk!’



Foto, v.l.n.r. Alieke Kamp, Abigail Hitipeuw, Marleen Meijerink en Evelien Blikman.

Wie is VakantieXperts?
VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 150 vestigingen verspreid over alle provincies van Nederland. Daarnaast beschikken wij over een afdeling zakenreizen, groepsreizen en een callcenter. Met meer dan 750 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende.

VakantieXperts biedt een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties (aangesloten bij ANVR en SGR) voor stedentrips, autovakanties, sneeuwvakanties en vliegvakanties naar Europese en verre bestemmingen.

Meer weten over deze unieke samenwerking en de voorwaarden? Kom langs of neem contact met VakantieXperts Rijssen op via onderstaande gegevens!

VakantieXperts, vestiging Rijssen
Watermolen 18
Tel. 0548 – 535 050
E-mail: rijssen@vx.nl                              
www.vx.nl/rijssen en www.reisxperts.nl

Alieke Kamp, manager

Kalender icoon woensdag 30 januari 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers