KNVB start nieuwe 7x7 35+ competitie

Foto bij KNVB start nieuwe 7x7 35+ competitie

KNVB start nieuwe 7x7 35+ competitie

Bron: KNVB
Waar op dit moment alleen een standaard 7x7 competitie (op zaterdag of zondag) mogelijke is voor 45+’ers zal vanaf volgend seizoen ook een 7x7 competitie voor 35+’ers mogelijk zijn. Het totale aanbod 35/45+ competities zal vanaf het seizoen 2012/’13 voor zowel de 35+ als de 45+ doelgroep bestaan uit:

1.     Voor voetballers die niet meer iedere week willen sporten de Na- en Voorjaarsreeks. Eens per 3 weken in toernooivorm op de vrijdagavond.

2.     Voor voetballers die liever wekelijks op een half veld tegen leeftijdsgenoten willen spelen destandaard competitievorm. Wekelijks een competitiewedstrijd op zaterdag of zondag.

Deze laatste variant is zeer geschikt voor veteranen- of seniorenteams die dreigen te stoppen vanwege de uitstroom van spelers, maar toch willen blijven voetballen.


 
Continental 7x7 35/45+ toernooien
De KNVB organiseert ook dit seizoen de jaarlijks terugkerende Continental 7x7 35/45+ toernooien. In het hele land mogen teams, bestaand uit leden en niet-leden, deelnemen aan deze toernooien voor 35+ en 45+ teams.

Dit jaar zullen de voorrondes plaatsvinden op vrijdag 24 mei. Een week later op 31 mei zullen de districtsfinales gespeeld worden, gevolgd door de landelijke finale op zaterdag 15 juni in Zeist.



Jaarlijks 35+ en 45+ toernooi bij RKSV Rijssen
Net als vorig jaar zal RKSV Rijssen ook dit jaar weer een 35/45+ toernooi organiseren. Het toernooi zal op zaterdag 15 juni gaan plaatsvinden. Zowel 35+ als 45+ teams zijn bij dit toernooi, waarbij het sportieve aspect de boventoon voert, van harte welkom.

Het belooft een gezellige middag met leeftijdsgenoten te worden waarbij uiteraard een hapje, drankje en muziek niet zullen ontbreken!
 
Interesse in deelname of wilt u meer informatie ontvangen over dit toernooi?

Neem dan contact op met Dinant Braamhaar via dibra@live.nl.
 
35+ voetbal voor vrouwen
De inschrijving voor de 35+ Vrouwen 7x7 voorjaarscompetitie is weer geopend! Je team aanmelden kan door middel van het sturen van een e-mail met daarin de verenigingsnaam, contactpersoon en telefoonnummer van de contactpersoon naar West1-Marketing@knvb.nl.
 
Onlangs hebben de teams die mee hebben gedaan aan de najaarscompetitie 2012 een evaluatie ingevuld. Uit deze evaluatie blijkt dat de opzet van de najaarscompetitie als positief wordt ervaren en daarom zal dit aanbod komend voorjaar, speciaal voor de 35+ vrouwen, gecontinueerd worden. In het voorjaar zal er op 3 vrijdagavonden een competitie afgewerkt worden.

De data zijn: 29 maart, 19 april en 10 mei. Vanuit de teams die zich aanmelden zullen we een drietal verenigingen benaderen voor de organisatie van de avond. Het wedstrijdaanbod is afhankelijk van het aantal teams dat zich gaat aanmelden.
 
Dit voorjaar zal ook bij de 35+ Vrouwen competities het thema Sportiviteit & respect belangrijk zijn. We willen dan ook benadrukken dat bij de voorjaarscompetitie gezelligheid, voetbalplezier en fair play de belangrijkste elementen zijn.

Natuurlijk is het ook leuk om je wedstrijden te winnen, maar lekker voetballen met en tegen leeftijdsgenoten is het uitgangspunt.
 
Aanmelden kan t/m vrijdag 1 maart, dus meld je snel aan voor de voorjaarsreeks!

Na 1 maart ontvangen je  automatisch het wedstrijdprogramma.            
 

Kalender icoon woensdag 6 februari 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers