Sneeuw spelbreker bij duels in de Topklasse

Foto bij Sneeuw spelbreker bij duels in de Topklasse

Bron: klik hier
Katwijk heeft de koppositie in de topklasse met succes verdedigd. Er werd met 2-1 gewonnen van Rijnsburgse Boys. Het winnende doelpunt van Jeffrey Jongeneelen viel in de 70ste minuut.

Van de concurrenten kwamen HHC en GVVV niet in actie, terwijl FC Lisse (2-2 tegen IJsselmeervogels) en Barendrecht (0-0 bij Scheveningen) puntenverlies leden. De Vogels kwamen twee keer op achterstand, maar Bennie van Noord zorgde ook twee keer voor de gelijkmaker.

DETO leed opnieuw een zware nederlaag. Na Katwijk (8-1) en Scheveningen (4-0) was het dit keer Capelle dat met 7-1 over de hekkensluiter heenliep. Marvin Strik was met drie treffers topscorer. Ook Kozakken Boys was op dreef. Jodan Boys werd met 5-0 verslagen. Hier trof Arif Irilmzbilek drie keer doel.

Spakenburg - SC Genemuiden (1-0) werd na 21 minuten wegens hevige sneeuwval gestaakt.

Excelsior'31 - Noordwijk werd vanwege de sneeuw afgelast.