Schulenburg Bouwmanagement steekt keepertrainers in nieuw presentatiepak

Foto bij Schulenburg Bouwmanagement steekt keepertrainers in nieuw presentatiepak

Schulenburg Bouwmanagement steekt keepertrainers in nieuw presentatiepak

RIJSSEN – De keepertrainers van Excelsior’31 zijn onlangs in een nieuw presentatiepak gestoken door Schulenburg Bouwmanagement in Rijssen. De keepertrainers zijn dan ook uiterst content met het mooie pak.
 
Schulenburg Bouwmanagement, stelt zich voor:

Bouwmanagement
Schulenburg bouwmanagement bestaat uit een breed concept waarbij men voor zowel bedrijven als particulieren u van dienst kan zijn. Of het nu gaat om het voorbereiden, aansturen en begeleiden van nieuw/verbouw, renovatie en utiliteitsbouwprojecten Schulenburg Bouwmanagement verzorgt het voor u.

Maar ook voor offerte, begroting vergelijk of berekeningen kan Schulenburg Bouwmanagement u van dienst zijn. Tevens beschikt men over de kennis van het werken met Lean planningen en Bouwbesluit 2012 op hoofdlijnen.

Totaalonderhoud
Schulenburg Bouwmanagement streeft er naar om uw bezit op het gebied van schilder- en timmerwerk op een kwalitatief goed niveau te hebben en te houden. Hierbij is doordacht onderhoud van essentieel belang. Samen met kan hier invulling aan worden gegeven.

Schulenburg Bouwmanagement verzorgt ook al uw niet- Planmatige Onderhouds activiteiten. Hierbij moet u denken aan: Politiekeurmerk, losse tegels, een klemmende deur of complete douche- en keukenvervangingen. Tijdens de uitvoering is een strakke planning en duidelijke communicatie van groot belang, door gedurende de werkzaamheden ook de tevredenheid van de opdrachtgever en bewoners/gebruikers te monitoren kan Schulenburg Bouwmanagement -  indien nodig - zelfs tijdens het uitvoeringsproces nog verbeteringen doorvoeren.

Bouwdiensten 
Of het nu is voor buitenleven, nieuw/verbouw of renoveren van uw woning en of gebouw, Schulenburg Bouwmanagement is - met bouwdiensten - uw partner. Men kan u diensten verlenen door het aanbieden van een totaal programma. In samenwerking met gerenommeerde partijen kan Schulenburg Bouwmanagement u ondersteunen op het gebied van woninginrichting (binnenhuis stoffering), en technische installatie. 

Het voordeel voor u is dat u te maken heeft met één aanspreekpunt, wat u veel overleg en tijd bespaart. Kortom: prijs en kwaliteit is waar Schulenburg Bouwmanagement voor staat.
 
Voor meer informatie: www.schulenburg-bouw.nl
Kalender icoon donderdag 21 februari 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers