Zaalvoetballers Excelsior’31 tonen kampioensaspiraties bij Club HAC (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 tonen kampioensaspiraties bij Club HAC (samenvatting geplaatst!)

Zaalvoetballers Excelsior’31 tonen kampioensaspiraties bij Club HAC (samenvatting geplaatst!)

Samenvatting Club HAC 2 - Excelsior'31 1, met dank aan Jan Nijkamp

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond de uitwedstrijd bij Club HAC met 1-8 gewonnen. Na een ruststand van 1-3 speelde Excelsior’31 een van zijn betere wedstrijden van het seizoen en toonde de absolute wil om te promoveren in Twello.

Door deze overwinning gaat Excelsior’31 in de stand weer over ZVV Sparta heen en staat het weer op de tweede plek. Het heeft nu nog een achterstand van vijf punten op koploper ZVV ABC/Hekwerk uit Heerde. In de volgende speelronde -over drie weken- ontvangt Excelsior’31 in de Reggehal de koploper en kan het de spanning helemaal terug brengen in de Hoofdklasse F.

Enigszins gehavend begon Excelsior’31 aan het duel in Twello. Agassi Daneljan is op de weg terug na een tennisblessure en Gilano Samangoen moest zich op de wedstrijddag afmelden door griep. Zijn vervanger in de basis Sander Kwintenberg deed het fantastisch en maakte drie fantastische doelpunten. Het hadden er zelfs vier kunnen zijn, want een glaszuiver doelpunt werd afgekeurd door de scheidsrechter, omdat een speler van Club HAC te vroeg uitliep bij een vrije trap.

Na een moeilijk begin waarin de ploegen gelijk op gingen, scoorde Excelsior’31 op cruciale momenten. Als Club HAC echt gevaarlijk werd, stond daar immer keeper Willard Baan, die op zijn eigen verjaardag toch zijn doel met verve verdedigde. De kwaliteit en breedte van de selectie kwam tot uiting in de vijf verschillende doelpuntenmakers; de meeste goals kwamen tot stand na uitstekend teamspel.

Excelsior’31 heeft nu twee weken geen competitiewedstrijd op het programma staan en kan zich rustig voorbereiden op de kampioenswedstrijd tegen ZVV ABC/Hekwerk die over drie weken op donderdag in de Reggehal op het programma staat. Een wedstrijd die de echte liefhebber niet kan en niet mag missen.

Doelpunten Excelsior’31: Sander Kwintenberg 3x, Maarten Postma 2x, Arnoud Baan, Harmen van de Maat, Jos Bruggink.

Opstelling Excelsior’31:
Willard Baan, Gerald Keizer, Harmen van de Maat, Sander Kwintenberg, Maarten Postma, Arnoud Baan, Henk Lankamp, Jos Bruggink.
Coach: John Baas
Leider: Alidus ter Harmsel
 

Kalender icoon vrijdag 22 februari 2013 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers